Adana’da hâkimenin geçmişindeki suçlar silsilesi adliyeyi karıştırdı! Dosyada yok yok

Adana’da görevli hakim Gül A. hakkında başlatılan soruşturmada ortaya çıkan detaylar hayrete düşürdü. Suç üstüne suç işlemiş.

Adana Adliyesi’nde görev yapan hakim Gül A.’nın yasak aşk yaşadığı iş adamı Ş.L, hakim hakkında şikayette bulundu. Bu şikayetin ardından ortaya çıkanlar davanın seyrini değiştirdi.

Sabah’tan Halit Turan’ın haberine göre, Ş.T. hakim sevgilisi Gül A.’nın başka erkeklerle menfaat karşılığında ilişki yaşadığını öğrenince ayrılmak istedi.

YASAK AŞK SONRASI AYRILAN SEVGİLİYE TEHDİT!

Ayrılık sonrası tehdit edilmeye başlayan Ş.L.’nin yolunu kesen iki kişi “Sende hakime hanımın videoları varmış, bunların silmen gerekiyor. İşyerine girerken veya çıkarken öldürülebilirsin, bu işleri başkaları yapacak” diyerek gözdağı verdi. Ş.L. kadın hakim hakkında şikayetçi oldu. Mahkemede ortaya atılan diğer iddialar ise şaşkına çevirdi.

RÜŞVETLE BERAAT İDDİASI

Hakimin "Akaryakıt kaçakçılığı" iddiasıyla yargılanan bir kişiden beraat kararı karşılığında 500 milyon elden aldığı, savcının tersi yönde kararı sonucu kişinin ceza aldığı iddia edildi.

HAKİMLERLE UYUŞTURUCU PARTİSİ İDDİASI

Özel hastaneden reçetesiz olarak uyuşturucu özelliği bulunan ilaç temin ettiği iddia edilen hakim Gül A., nöbetini metanfetamin kullandığı için başka bir hakimle değiştirdiği iddiası da ortaya atıldı. Hakimin aynı zamanda birkaç hakimle birlikte adli emanet deposundan çıkarttığı metanfetamin ile uyuşturucu partisi yaptığı da iddialar arasında yer aldı.

İlgili Haberler

İstanbul’da 7’den 70’e herkese ücretsiz oldu: Dört gözle bekleniyordu
Öldüresiye dövüldüm demişti... Mika Raun saldırının sebebini gözyaşları içinde açıkladı!
Deniz Baykal’ın kara kutusu itiraf etti! 22 yıl önce Erdoğan’dan ne istedi?

Gündem Haberleri