Adnan Oktar görünce deliye döndü. Avukatı acilen harekete geçti

Suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın avukatları yeni bir hamle yaparak çok konuşulacak bir başvuruya imza attı.

2018 yılında örgüt kurma, cinsel istismar, eziyet suçlamasıyla tutuklan suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın cezaevindeki Z Planı ve detaylarını daha önce gazetemizden Esma Karayel, ortaya çıkarmıştı.

Oktar, cezaevindeyken kendisini aklamak, unutturmamak için sosyal medya üzerinde bazı hesaplardan kendisini öven paylaşımlar yapıldığı belgelenmişti.

AVUKATI MAHKEMEYE KOŞTU

Halk TV’den Dinçer Gökçe, bu skandala ilişkin yeni detayları duyurdu. Gökçe’nin haberine göre, Oktar’ın avukatı, bazı X (Twitter) hesaplarının kapatılması için sulh ceza hakimliğine başvuru yaptı.

“OKTAR’IN KİŞİLİK HAKLARINI ZEDELEDİ”

Adnan Oktar’ın avukatı Gökçe Bayar’ın imzasını taşıyan dilekçede Oktar lehine görünen bir dizi paylaşımın bu kişinin yargılanma sürecine olumsuz etkilediği belirtilerek şöyle denildi:

“İlk bakışta bu hesapların sözde müvekkili desteklediği, müvekkil lehine paylaşımlar yaptığı görülmektedir. Öncelikle bu hesapların sahiplerin ad soyad bilgisi ile birer gerçek kişi karşılığı olmayıp kurmaca hesaplardır. İlgili hesaplarda neredeyse her paylaşımda müvekkilin fotoğraf ve videoları paylaşılmaktadır. Bu fotoğraf ve videolar üzerine müvekkilin düşüncesiymiş gibi yazılan yazıların öncelikle müvekkilin kişilik haklarını zedelediği şüphesizdir.

İlgili Haberler

Adnan Oktar’ın Z planı ortaya çıktı! Cezaevinde de uslu durmadı

Gündem Haberleri