Ahu Tuğba itirafı gerçeği ortaya çıkardı! Meriç Erkan ‘Artık net olsun’ diyerek açıkladı

Ahu Tuğba’nın cenazesinde kucaklaşma görüntüsüyle gündem olan Meriç Erkan, herkesin merak ettiği soruyu cevapladı.

ABD’de hayatını kaybeden ve cenazesi Türkiye’ye getirilen Yeşilçam’ın usta isimlerinden Ahu Tuğba’nın cenazesinde, Yaşar Alptekin’in kucağına alıp havaya kaldırmasıyla gündem olan Meriç Erkan, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Esra Ezmeci’nin YouTube’da sunduğu "Ne Hissettin?" İsimli programa konuk olan Meriç Erkan, Ahu Tuğba’nın vasiyeti ve aralarındaki merak edilen ilişkiye yönelik konuştu.

“HEYECANIMA YENİK DÜŞTÜM”

Cenazede kendisi gibi maneviyata yönelen Yaşar Alptekin’i gördüğünde havaya kaldıran ve tepki toplayan Erkan, Ezmeci’nin “Bunun sizin için bir manevi almanı var mıydı?” sorusunu şöyle cevaplandırdı: Tabii vardı. Ben tövbe ettikten sonra daha hassas davranmaya başladım. Çok heyecanlı bir yapım var. Bunu da yavaşlatmaya çalışsam da bir takım heyecanım devam ediyor. Yaşar abinin beni tövbesi beni çok etkilemişti. Onu yıllar önce cuma namazında görmüştüm. O beni sımsıkı sarmıştı. O gün bugündür gerçek dostluğumuz başladı. Yıllar geçti bir türlü buluşmak nasip olmamıştı. Ben cenazeye geçtim. Yaşar abi bana dokununca gayriihtiyari tuttum ve çevirdim. Yer ve zaman uygun olmayabilir ama heyecanıma yenildim. Bu kadar olayın cenazenin önüne geçmesini istemeyiz. Özür diliyorum. Heyecanıma yenik düştüm.

Ahu Tuğba ile geçmiş dönemlerde programlarda canlı yayına çıkan ve ismi birliktelik iddialarıyla konuşulan, Meriç Erkan bu konuya açıklık getirdi.

“AHU TUĞBA BENİM ABLAMDIR”

Erkan şöyle konuştu: Ahu Tuğba ile aramızda hiçbir şey olmadı. Bu konu net olsun kendisi de rahmetli olmadan önce bak tövbe etmiş söylesin bir şey olmadığını aramızda demiş. Bize de vasiyet bırakmış oldu. Ben zaten söylemiştim kendisi duymamış galiba ama ben yine söyleyeyim bizim aramızda hiçbir şey olmadı. O benim ablamdır. Kendisi ile güzel anılarımız vardır.

İlgili Haberler

Bursa’da vahşet! Sokak köpeğini sopayla vura vura öldürdü
Erken seçim için tarih verdi! Dikkat çeken Erbakan detayı
Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına sebep olan fotoğraf detayı! Karabulut ailesinin avukatı açıkladı

Gündem Haberleri