AKP'den Bahçeli'nin sözlerine flaş cevap! Cumhur İttifakı’nın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'na dair sözlerine AKP’den ilk yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özer’in kendisine yaptığı ziyaretin ardından "siyasette yumuşama dönemine" girdiklerinin mesajını vermişti.

Geçen gün CHP Genel Merkezi’ne iade-i ziyaret yapan Erdoğan ile Özel yeniden olumlu bir tablo çizdi. AKP ile CHP arasındaki bu temasa MHP cephesinden ilk tepki Devlet Bahçeli’den gelmişti.

BAHÇELİ, YUMUŞAMAYA SICAK BAKMADI

Bahçeli, iki liderin ilk görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada “Türk siyasetinde, demokrasinin vazgeçilmez kurumları olan siyasi partiler arasında normalleşme ve yumuşama arayışlarının temel alınarak çok bilinmeyenli yeni bir denklemin kurulmak istendiği gözlemlenmektedir. Zira her şey milletimizin huzurunda” ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli’nin dikkat çeken bu sözlerinin ardından Cumhur İttifakı’ndan ilk tepki geldi.

“İRADEMİZ TAMDIR”

AKP sözcüsü Ömer Çelik konuya ilişkin X hesabından bir paylaşım yaparak şunları söyledi: Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek noktasında güçlü siyasetlere imza atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi bu konudaki irademiz tamdır.

İlgili Haberler

Yeni eşten eski eşe çıplak fotoğraf kumpası! Gerçek mahkemede ortaya çıktı
Bağcılar’da mağara ev 8500 liraya kiraya verildi! Güler misin ağlar mısın?
Şeriata geçtik de bizim mi haberimiz yok! Askılı elbise giyen kız öğrenciler mezuniyet törenine alınmadı

Politika Haberleri