AKP’li vekil mimikleriyle talimat verdi! Yaka paça salondan atıldılar

Sokak hayvanlarının uyutulmasına yönelik hazırlanan yasa taslağını hazırlayan AKP Grup Başkanvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu, Kocaeli’de protesto edildi.

14. Kocaeli Kitap Fuarı’na söyleyişi için katılan Yenişehirlioğlu, sahnede konuşma yaptığı sırada hayvanseverler tarafından tepki ile karşılandı. Sloganlar atarak, hayvanlarının yasa adı altında ‘öldürülmesini’ protesto eden yaşam hakları savunucuları tek tek salonda bağırdı.

MİMİKLERİYLE TALİMAT VERDİ

Protesto karşısında güvenlik görevlilerine başını eğerek ‘müdahale’ etmeleri için onay işareti yapan Yenişehirlioğlu, sahnede sessizce bekledi.

Güvenlik görevlileri, protesto edenleri kollarından tutarak salondan dışarı çıkardı. Bu tutum, salonda tepki ile karşılandı.

SAHİPSİZ KÖPEKLER DİYEREK MUHALEFETİ İŞARET ETMİŞTİ

Yenişehirlioğlu son olarak TBMM’de yaptığı konuşma sırasında 'Sahipsiz köpekler' diyerek parmağıyla muhalefet milletvekillerini işaret etmesi ve tepki ile karşılanması ile gündem olmuştu. Yenişehirlioğlu’nun kürsüden inmesinin ardından milletvekilleri arasında arbede yaşanmıştı.

Yenişehirlioğlu “Benim kürsüde okuduğum metnin dışında kendim doğaçlama herhangi bir şey söylemedim. Konuşmamı yaparken sesler yükselince doğal olarak konuşmacı sesini yükseltebiliyor, el kol hareketi yapabiliyor. Asla, ben inançlı bir insanım, helalleşmenin önemli olduğuna inanırım. Bir Allah'ın kulu kast ettiysem öbür dünyada doğru gün yüzü görmeyeyim” açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler

İkbal ve Ayşenur cinayetinde yeni detay! Caninin komşusu itiraf etti! Saatler önce fırıncıya ne sordu?
Son anketin sonucu AKP’de deprem yaratacak! Bir değil iki tane
Tüfekle hastane basan kadının ifadesi ortaya çıktı! Gerçek bambaşka çıktı

Gündem Haberleri