Akrabalık bağı beyin yaktı! Böylesi görülmedi! Ablası kaynanası oldu

Gelinim Mutfakta yarışmasındaki ilginç akrabalık bağını kimse çözemedi.

Yarışmacıların mutfakta hünerlerini sergilediği Gelinim Mutfakta, yeni sezonda ilginç hikayesiyle dikkat çekti. Aslı Hüner’in sunduğu sık sık yarışmacıların giyim tarzlarıyla gündem olan yarışmadaki gelin-kaynana arasındaki soy ilişkisi herkesin beynini yaktı.

MATEMATİK SORUSU GİBİ İLİŞKİ

Yarışmacı gelinlerden Nazar, ablası Cemile’nin kayınvalidesi olduğunu söyledi, stüdyo ve Aslı Hüner şaşkınlığını gizleyemedi. Matematik sorusu kadar karmaşık akrabalık bağı kısa sürede sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Kaynana Cemile, "Kim ayrıldığı eşinin, evlendiği kadının kardeşiyle oğlunun evlenmesini ister? Bu hâlâ içimde bir yara” dedi. Bu açıklama üzerine herkes bu ilişkinin nasıl olduğunu çözmeye çalıştı.

“TÜRKİYE’DE BAŞKA ERKEK KALMAMIŞ GİBİ”

Nazar, ablasının kayınvalidesi olduğunu belirtirken, kaynanası Cemile'nin şu sözleri dikkat çekti: Türkiye'de başka erkek kalmamış gibi gelip benim oğlumla evlenmesi, tek suçu bu.

Nazar, sevgiyle evliliklerini güçlendirdiklerini söylerken, kayınpederinin ilişkilerini desteklediğini ve bu karmaşık ilişkiyi çözmeye çalıştığını belirtti.

"Biz eşimle tek başımıza bir yere gelmeye çalışıyoruz. Sevgimizle çok şey başarmaya çalışıyoruz." diyen Nazar'ı aslında kayınpederi görüyor ve 'Aralarını yapalım.' diyor. Nazar, kayınpederinin hem gelini hem baldızı oluyor.

İlgili Haberler

Polisi şehit etmişti! Yunus Emre Geçti’nin karakoldan nasıl kaçtığı ortaya çıktı
Toplu tecavüz skandalında ‘doğum’ detayı mide bulandırdı
Süleyman Soylu’nun şahit olduğu düğünde MHP detayı! Takı töreni saatlerce sürdü

Gündem Haberleri