Aksaray’daki otobüs kazasının görüntüsü ortaya çıktı! 7 kişi hayatını kaybetti 33 kişi yaralı

Aksaray’da 7 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin yaralandığı otobüs kazasının görüntüsü ortaya çıktı.

Aksaray - Ankara yolu üzerinde seyir eden Nurhan Hazer yönetimindeki tur otobüsü, devrilmiş feci kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği, 3'ü ağır olmak üzere 33 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı.

AKSARAY VALİSİ’NDEN İLK AÇIKLAMA

Kaza sonrası bilgilendirme yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu,tur otobüsünün Balıkesir'den Kapadokya'ya doğru gittiğini belirterek şunları söylemişti: Soruşturma başlatılmıştır ve takip ediliyor. En kısa zamanda sonuçlandırılarak gereği yapılacaktır. Aksaray'ımıza baş sağlığı, ölenlere de Allah'tan rahmet diliyorum.

3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da kazaya ilişkin 3 savcının görevlendirildiğini bildirmişti. Bakan Tunç’un ardından bir açıklamada paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan geldi.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yerlikaya otobüsün kaza anına ait görüntülerini paylaşarak “Aksaray Merkez ilçe E-90 karayolu üzerinde, Balıkesir'den Kapadokya bölgesine seyir halinde bulunan ve içerisinde 2 şoför, 1 rehber ve 41 yolcunun bulunduğu tur otobüsü yoldan çıkarak devrilmiştir. Kazada maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ağır olmak üzere 33 vatandaşımız da yaralanmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

İmam hatipte 16 çocuğa cinsel istismarda yeni detay! Akılalmaz olay! Duyduklarınıza hayret edeceksiniz
Cüneyt Özdemir öfke kustu! Hükümeti yıkacak kadar büyük skandal bu
Narin cinayetinde ‘Nevzat Bahtiyar'ın kızı’ detayı! Yeni dosyada yazanlar mide bulandırdı

Gündem Haberleri