Akşener’in sağ kolu Türker Yörükçüoğlu yuvasına geri döndü! İYİ Parti kan kaybediyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in sağ kolunun partisine geçtiğini duyurdu.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde aldığı oy oranını düşüren ve son zamanlarda istifaların art arda sıralandığı İYİ Parti’de bir isim daha ayrıldı. İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, Büyük Birlik Partisi’ne geçti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yörükçüoğlu’nun partisinin Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atandığını duyurarak rozetini taktı.

“TÜRKER KARDEŞİMİZ YUVASINA DÖNDÜ”

Sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraflar paylaşan Desticioğlu, şunları söyledi:

Biz kendisinden bugüne kadar hiçbir şekilde kopmadık. Tabiri caizse Türker kardeşimiz yuvasına döndü. Ben kendisine hoş geldin, şeref verdin diyorum. İnşallah Büyük Birlik Partisi olarak bu halkayı genişleteceğiz. Çünkü Türkiye'nin Büyük Birliğe ihtiyacı var. Ve Büyük Birlik kadroları bu ihtiyacı karşılamaya hazırdır. İnşallah sizlerle birlikte yeni arkadaşlarımızla birlikte biz milletin muktedir iktidarını gerçekleştireceğiz ve devletin varlığına, ülkenin bütünlüğüne ve milletin kardeşliğine uzanan elleri hep birlikte kıracak, Türkiye'yi ve Türk milletini layık olduğu yere taşıyacak.

“ŞEREF DUYUYORUM”

Türker Yörükçüoğlu “Sizlerin tarafınızda bulunmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum, şeref duyuyorum” diyerek Destici’ye teşekkür etti.

NELER YAPTI?

Yörükçüoğlu, Türkiye'nin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda Müsteşar Yardımcısı olarak görev yaptı.

2015 yılında Türker Yörükçüoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Daha sonra İYİ Parti'den Kırklareli milletvekili adayı olarak seçimlere katıldı. Türker Yörükçüoğlu, Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde 12 yıl boyunca TBMM’de özel kalem müdürlüğünü yapmıştı.

İlgili Haberler

Kirada yeni dönem başlayacak! Gözler Temmuz ayına çevrildi
Milyonlarca öğrencinin planı suya düşecek! Artık veli izni şart
Çifte vatandaşlık mümkün olabilecek: Yurt dışı hayalleri kuranları sevindirecek haber

Politika Haberleri