Annesini öldürüp dolaba saklamıştı! Cezası belli oldu

Alanya’da 70 yaşındaki annesini öldürdükten sonra gardıroba saklayan adamın cezası belli oldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir apartman dairesinde yaşayan Fatma Sevinç'ten haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi.

BOĞAZINDAN BIÇAKLANMIŞ

Olay yerine gelen ekipler çilingir yardımıyla kapıyı açarak girdikleri evde, elbise dolabında battaniyeye sarılı halde Fatma Sevinç'in cansız bedenini buldu. Yapılan incelemede kadının boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

OĞLU İLE TARTIŞMA YAŞAMIŞ

Fatma Sevinç'in cenazesi Alanya Belediyesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Komşuların ifadelerine göre, birkaç gün önce Fatma Sevinç ve oğlu Süleyman Sevinç arasında tartışma yaşandığı ve o tarihten itibaren Süleyman Sevinç'in ortalarda görünmediği belirlendi.

Cinayet şüphelisi olarak aranan Süleyman Sevinç, polis ekipleri tarafından durduruldu. Kimliğinin yanında olmadığını söyleyen Sevinç, kardeşinin kimlik bilgilerini verdi. Polislerin sorgulaması üzerine gerçek kimliğini ve annesini öldürdüğünü itiraf etti. Gözaltına alınan Süleyman Sevinç, işlemlerinin ardından Alanya'ya sevk edildi. Süleyman Sevinç, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

“BIÇAĞI ALDIKTAN SONRA ŞUURUMU KAYBETTİM”

İlk ifadesinde ayrıldığı eşine 'bel altı' kelimeler söylemesi nedeniyle annesiyle tartıştıklarını belirten Süleyman Sevinç, “Yüzüme birkaç tokat attı. Daha sonra mutfaktaki ekmek bıçağını alarak odamın kapısının girişine geldi ve bana hitaben, 'Ya sen ya ben' diyerek bıçağı salladı. Bıçağı almak istediğimde elimi ısırdı. Bıçağı aldıktan sonra şuurumu kaybettim. Annemin boğazına doğru bıçağı birkaç defa salladım. Kaç defa bıçağı vurduğumu hatırlamıyorum. Annem yere düştükten sonra onu odamdaki dolabın içerisine koyarak üzerini battaniye kapattım. Daha sonra yerleri temizledim. Olayda kullanılan bıçağı nereye bıraktığımı hatırlamıyorum. O gece evde kaldım. Annemi bu şekilde öldürdüğüm için çok pişmanım" dedi.

Gündem Haberleri