Aydın-Muğla yolu trafiğe kapatıldı Kabus bitmiyor! İki Köy boşaltıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Muğla Yatağan'daki orman yangını sebebiyle Aydın- Muğla karayolu trafiğe çift yönlü kapatıldığını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın 5 ayrı bölgede orman yangınlarının devam ettiğini açıklamasından sonra bir yerde daha yangın çıktı. Muğla'nın Yatağan ilçesinde çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, alevler sebebiyle Aydın-Muğla kara yolu trafiğe kapatıldı.

AYDIN-MUĞLA KARA YOLU TRAFİĞE KAPATILDI, 2 KÖY TAHLİYE EDİLDİ

Ekipler, yangının hızla yayıldığı alanlarda karadan müdahalesini sürdürürken, yangın söndürme helikopterler ve uçakları da havadan destek veriyor. Alevler sebebiyle Aydın-Muğla kara yolu trafiğe kapatıldı. Öte yandan tedbir amaçlı Nebiköy ve Kafaca Köyü tahliye edildi.

İZMİR YANGINI GÜNLER SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

Tarım Ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye genelindeki orman yangınlarına ilişkin son durumu açıkladı. İzmir Yamanlar Seyirtepe'de açıklamalar yapan Yumaklı, "Bugün güzel haberlerimiz var. Güne güzel haberlerle başlamak memnuniyet verici. İzmir Karşıyaka Yamanlar'da herhangi bir risk olmadığını açıklamıştık. Çok şükür şu an bu yangın kontrol altına alındı" ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri