Ayhan Bora Kaplan’ın kara kutusu Serdar Sertçelik’in gözaltı fotoğrafı ortaya çıktı

Türkiye’nin konuştuğu Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının gizli tanığı Serdar Sertçelik’in gözaltı fotoğrafı ortaya çıktı.

Kaplanlar isimli suç örgütünü kurduğu gerekçesiyle tutuklanan Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında dün, önemli bir gelişme yaşandı.

Davanın hem sanığı hem de gizli tanığı olan ve kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik, Macaristan’da geçici olarak tutuklandı.

SAHTE PASAPORTLA SINIRDA YAKALANDI

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ‘M7’ ismiyle gizli tanık olarak ifade verdikten sonra serbest bırakılan ve yurt dışına kaçan Serdar Sertçelik, Macaristan'ın Roszke sınır kapısında sahte Gürcistan pasaportuyla yakalandı.

DİKKAT ÇEKEN POLİS İDDİASI

Sertçelik, daha önce ifadelerinde polisin kendisinden hükümetten bazı isimleri vermesinin istediğini öne sürmüştü. Bu iddialar üzerine Ankara Emniyeti’ndeki üç üst düzey görevli açığa alınmış, ardından bu müdürlerin de aralarında bulunduğu sekiz kişi gözaltına alınmıştı. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer yedi şüpheli ise tutuklanmıştı. İçişleri Bakanlığı, dün Serdar Sertçelik'in sınırdan giriş yapmaya çalışırken Macaristan’da tutuklandığını duyurdu.

FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Sertçelik'in Türkiye'ye iadesi için gerekli işlemler başlatıldı. Sertçelik’in Macaristan’da gözaltı fotoğrafı ortaya çıktı.

İlgili Haberler

Son dakika... İYİ Parti'de istifa depremi
Bu 5 hisse para cebinize yağdıracak: ABD'li dev banka fiyatları uçurdu
Ölümcül tehlike Türkiye’ye yaklaşıyor! Sahte ebola hızla yayılıyor 3 günde öldürüyor

Gündem Haberleri