Ayrılıkları söyleniyordu! İrem Derici ile Gökhan Fırat’tan sarmaş dolaş poz geldi

Sosyal medyada sürekli olarak tartışmalara neden olan ünlü şarkıcı İrem Derici, son olarak ilişkisini Gökhan Fırat ile noktalamıştı. Ayrılık haberleri hızla yayılırken, Gökhan Fırat'tan sürpriz bir aşk pozu geldi ve ünlü çiftin ayrılığı kısa süreli oldu.

İrem Derici ve Gökhan Fırat, romantik tatil paylaşımları ve aşk dolu pozlarıyla sık sık dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. Ancak bir süre sonra, çiftin sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktığı fark edilmişti.

“ÜZÜLECEK VAKTİM YOK”

Ünlü çift, tatil fotoğraflarını da silmişti. İrem Derici, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olduğunda yaptığı açıklamalarda, aşk ve ilişkilerle ilgili duygusal olmadığını vurgulamış ve "Bundan sonra ayrılıklar beni üzmez, aşkımdan vazgeçmem. Üzülecek vaktim yok" demişti.

AŞK POZU GELDİ

İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın ayrılığı uzun sürmedi. İkilinin arasındaki buzları eriten Gökhan Fırat, ilişkilerine bir şans daha vermek için romantik bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada yeniden birbirlerini takip etmeye başlayan çiftten Gökhan Fırat, Instagram hesabından İrem Derici ile sarılıp sarmaş dolaş oldukları bir fotoğrafı paylaştı ve Derici'yi etiketleyerek kalp emojisi koydu. İrem Derici'nin, sevgilisinin bu paylaşımını kendi hesabında paylaşmaması dikkat çekti.

ATAKAN IŞIKTUTAN İLE İLİŞKİSİ KISA SÜRDÜ

İrem Derici'nin, takipçilerine bir dönem 'enişte' olarak adlandırdığı Atakan Işıktutan ile ilişkisi pek uzun sürmedi.

İnanılmaz mutlu görünen ilişki, bir gece ansızın gelen 'birbirimize yeterince vakit ayıramıyoruz' açıklamasıyla noktalandı.

Atakan Işıktutan ile yaşadığı tutkulu aşkla, hepimize "Bu sefer belki de gerçek oldu" dedirten İrem Derici, Atakan defterini hızla kapattı. Önceki ilişkisiyle sosyal medyada "Yeni bir enişte mi?" sorularının dolaştığı İrem Derici, birkaç gün sonra yönetmen sevgilisi Gökhan Fırat'la sarılıp sarmaş dolaş bir pozunu paylaşarak yeni aşkını ilan etmişti.

İlgili Haberler

Hülya Avşar 'Çok hoş çocuk' diyerek beğendiği ismi açıkladı!

Magazin Haberleri