Bahçeli’de Özel ve Halk TV’ye gözdağı! 4 soytarıyla MHP’yi sorgulayamazsınız

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davası üzerinden hem CHP’ye hem de Halk TV’ye ateş püskürdü.

TBMM’deki grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davasına ilişkin sessizliğini bozdu.

Bahçeli, Halk TV ile CHP’yi hedef göstererek “Ayağınızı denk alın! 4 soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız” sözleriyle gözdağı verdi.

“NE ÜLKÜ OCAKLARI'NI NE MHP'Yİ ÇİĞNETMEM”

Kamuoyunda MHP’li isimlerin adının geçtiği Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin dava hakkında konuşan Bahçeli “Bir cinayet davası nedeniyle dava arkadaşlarımızı, partimizi şerefsizce suçlamaya kalkmışlardır. Bazı partilerin genel başkanları, kifayetsiz muhabirler, bir kısım karanlık TV kanalları ayaküstü mahkeme kurmuşlar, partimizi, dava arkadaşlarımızı yargılamaya tevessül etmişlerdir. MHP, ikincisi dün başlayan malum davanın duruşmalarını dikkatle takip ediyor. Çok söze gerek yok. MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları'nı ne MHP'yi çiğnetmem! Çiğnerim diyen varsa alayını birden heyecanla beklerim!” dedi.

BAHÇELİ’DEN ÖZEL’E: İDDİALARIN AYNEN ŞAHSIN GİBİ ÇÜRÜK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de topa tutan Bahçeli ‘Özel sana diyorum’ diye seslenerek şöyle tepki gösterdi: İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür. Yaşına başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin! Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz. Kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar, koparırız! Mahkeme kararı açıklamadan hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda katlanacaktır. Camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir.

İlgili Haberler

Muhtardan sıra dışı önlem! Duvara zincirliyor, sabah gelince çözüyor
Alkole yeni zam yolda! 2 ay sonra yeniden
2 Ekim saat 21.49'a dikkat! Ünlü Astrolog Nuray Sayarı tek tek sıraladı

Gündem Haberleri