Bahçeli'nin sert çıkışının nedeni ortaya çıktı! Hangi bakanın görevden alınmasını istedi

Cumhur İttifakı’nın üzerinde kara bulutlar dolaşmaya devam ederken MHP Lideri Bahçeli’nin görevden alınmasını istediği isim kulislerden sızdı.

Halk TV'de yayınlanan Haber Masası programına konuk olan gazeteci Hilal Köylü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ilişkin dikkat çeken bir kulisi paylaştı. Bahçeli, hangi bakanın görevden alınmasını istedi? İşte detaylar…

“KABİNE'DE BAHÇELİNİN İSTEDİĞİ İSTEMEDİĞİ İSİMLER VAR”

“Bahçeli, Erdoğan'la pazarlık yapıyor” diyen Köylü, şunları söyledi: Erdoğan kabine değişikliğini kafasında kurgulamıştı ancak bunu gerçekleştirmedi. Şimdi Bahçeli'yi bekliyor. Bakalım İspanya turundan dönüşte ne yapacak ve ne gibi açıklamalarda bulunacak. Kabine'de Bahçelinin istediği istemediği isimler var. Özellikle Yerlikaya. Bahçeli diyor ki Yerlikaya çıksın, Erdoğan diyor ki kalsın.

ERKEN SEÇİM İDDİASI

Köylü, erken seçim iddialarına ilişkin ise “Bahçeli erken seçim istemediğini daha önce söyledi ama zaten AKP'lilerin aktardığına göre bütçe de yok” dedi.

YUMUŞAMAYA SERT BAKMIŞTI

Bahçeli, daha önce siyasette başlayan yumuşama dönemini eleştirmiş, Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin ardından “Türk siyasetinde, demokrasinin vazgeçilmez kurumları olan siyasi partiler arasında normalleşme ve yumuşama arayışlarının temel alınarak çok bilinmeyenli yeni bir denklemin kurulmak istendiği gözlemlenmektedir” demişti.

İlgili Haberler

Ne altın ne dolar fiyatıyla hepsini geçti: Taş sanıp atan saç baş yolacak
ChatGPT-4o YKS'ye girdi Boğaziçi Üniversitesini kazandı
Ünlü ekonomist açıkladı: Elinizden çıkarmayın ibreyi yukarı çevirecek

Politika Haberleri