Balıkesir'de üniversite öğrencisi motokurye cinayeti görüntülendi

Balıkesir'de motorlu kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Vahşi cinayetin, yakındaki bir okulun güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Balıkesir’de bir zincir restoranda kurye olarak çalışan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ata Emre Akman, 11 Mayıs’ta Emir Sokak’ta motorlu kuryelik yaptığı sırada 17 yaşındaki E.Ö. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Güvenlik kamerası görüntüleri olayın detaylarını gözler önüne serdi.

SİPARİŞİ VERMİŞ DÖNÜYORDU

Olay, Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde gerçekleşti. Akman, bir sipariş teslim ettiği adresten dönüş yaparken E.Ö. tarafından bilinmeyen bir nedenle saldırıya uğradı.

E.Ö., Akman’a çok sayıda bıçak darbesiyle saldırdıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalelere rağmen Akman hayatını kaybetti.

KATİLİN 6 AYRI SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Polis, olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden E.Ö.’nün kimliği tespit edildi, ailesiyle yaşadığı eve polis operasyon düzenledi. E.Ö. ve babası O.Ö. gözaltına alındı. E.Ö.’nün daha önce kasten yaralama ve tehdit suçlarından 6 ayrı kaydı bulunuyor.

E.Ö., polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklandı. Babası ise serbest bırakıldı. Soruşturma devam ederken, olay anının yakındaki bir okulun güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, saldırının dehşetini gözler önüne serdi.

İlgili Haberler

Polis memuru komşusunu silahla vurarak öldürdü!
Eski nişanlı dehşetinin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı
Müge Anlı'nın programında kan donduran görüntüler! Muhabir canlı yayında ceset buldu

Yerel Haberler Haberleri