Barbie filminin yıldızı Margot Robbie anne oluyor

2023 yılının en yüksek gişe hasılatı elde eden filmi olan "Barbie"nin başrol oyuncusu Margot Robbie, hamile olduğunu duyurdu.

Greta Gerwig'e tüm zamanların "en büyük açılış hasılatını elde eden kadın yönetmeni" ünvanını kazandıran "Barbie", 2023 yılının en çok kazanan filmi olarak rekor kırdı. 2023 yılının en iyi açılışını yaparak, dünya genelinde büyük bir fenomen haline geldi ve sinema tarihine altın harflerle kazındı.

Filmin başrolünde yer alan Margot Robbie, performansıyla hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden büyük övgü aldı.

ANNE OLUYOR

Avustralyalı oyuncu Margot Robbie'nin hamile olduğu haberi ortaya çıktı. 34 yaşındaki Robbie, belirginleşen karnıyla eşiyle birlikte Como Gölü'nde görüntülendi.

Robbie ve eşi, 2013 yılında Suite Française adlı filmin setinde tanışmış ve 2016 yılında dünya evine girmişlerdi.

ÇİFT BİRLİKTE ÇALIŞIYOR

Margot Robbie ve eşi, LuckyChap adlı bir yapım şirketine de sahip. Çift, gişe rekorları kıran "Barbie" filminin yanı sıra Margot'nun "Birds of Prey" ve "I, Tonya" gibi diğer filmlerinin de yapımcılığını üstlendi.

Bir röportajında oyuncu, "Evlendiğimden beri neredeyse her röportajda ilk soru 'Bebek ne zaman geliyor?' oluyor. Bu sorudan çok sıkıldım. 'Evlisin, hadi bebek yap' diyorlar. Lütfen varsayımlarda bulunmayın" ifadelerini kullanmıştı.

ÇİFT HAKKINDA

Margot Robbie ve Tom Ackerley, Aralık 2016'da gizli bir düğün töreniyle evlendi. Düğün, Margot'nun çocukluğunun çoğunu geçirdiği Avustralya'nın Byron Körfezi'nde gerçekleşti.

Ünlü çift, 2014 yılında birkaç yakın arkadaşıyla birlikte “LuckyChap Entertainment” yapım şirketini kurdu.

Magazin Haberleri