Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı! Tek bir şey istedi

Sanat camiasında ‘Diva’ olarak tanınan şarkıcı Bülent Ersoy, vasiyetini açıkladı.

Ağız ve diş sağlığı bakımı için Antalya’ya giden Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, klinik sahipleriyle bir restoranda bir araya geldi. Burada hayranlarının yoğun sevgisiyle karşılaşan Ersoy, yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“CENAZEME KİMSE GELMESİN”

Sanat dünyasındaki vefatların hatırlatıldığı Ersoy, "Vefasızlık sadece cenazelerde değil ki, bu hayatta nefes aldığımız sürece bu vefasızlıklar devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum ve cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum. Ben de kendi başıma giderim" diye konuştu.

Dişlerine pırlanta taktıracağı öğrenilen Ersoy’a Sezen Aksu'nun 'Kendimi iyi hissedersem tekrar sahnelere dönebilirim' sözleri soruldu. Ersoy “Vallahi çok sevindim. Çünkü onun yokluğu büyük eksiklik. Türkiye'nin en iyi seslerinden biridir. Öyle güzel alaturka okur ki anlatamam. Çok değerli bir sanatçı olduğu kadar, çok iyi bir arkadaştır, çok iyi bir dosttur ve çok iyi bir insandır. Sanatı adına insanların onu öyle canlı canlı, hissederek dinlemesi lazım. Güzel bir karar almış. İlk konserinde ben en öndeyim. Zangoç gibi" dedi.

Gündem Haberleri