Camide gizemli tabut! Bırakıp gittiler

Muğla'da şaşırtan olay! Sabah saatlerinde Kurşunlu Camii'nde cenaze bulunan bir tabut tespit edildi. Saatlerce sahipsiz kalan cenaze, ekiplerin müdahalesiyle aydınlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul'da vefat eden Tahir Metin Güler'in cenazesi, ailesinin talebi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Menteşe ilçesine gönderildi.

Sabah saatlerinde Muğla'ya ulaşan cenazeyi nereye götüreceklerini bilemeyen ekipler ve cenaze yakınları, tabutu geçici olarak Kurşunlu Camii'nin musalla taşına bırakmayı tercih etti. Tabutu bıraktıktan sonra kimseye haber vermeden camiden ayrıldılar.

YAKINLARI BIRAKIP GİTTİ

Tabutun camide fark edilmesi üzerine, Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olayın detaylarını araştırmak için harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda cenazenin İstanbul'dan geldiği ve Güler'in yakınlarının tabutu buraya bıraktığı ortaya çıktı.

Cenazenin bu şekilde bırakılması, şehirde günün konusu haline geldi. Menteşe ilçesinde yaşanan bu ilginç olay, Kurşunlu Camii'nde sabah namazına gelenlerin büyük merak ve şaşkınlık yaşamasına sebep oldu.

Zabıta ekiplerinin hızlı müdahalesi ve araştırmaları sayesinde olayın ardındaki gerçekler aydınlatıldı ve cenazenin kaynağı belirlendi.

Gündem Haberleri