Canlı yayında burnu kanamış stüdyoyu terk etmişti! Cem Öğretir’e ne oldu? Eşi açıkladı

Canlı yayında burnu kanayan sunucu Cem Öğretir’in eşi Seda Öğretir son durum hakkında bilgi verdi.

ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir’in canlı yayında burnu kanamış, programı başlamadan yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. Öğretir’e ne olduğuna ilişkin ilk açıklama eşi Seda Öğretir’den geldi.

Esra Erol’un yayın sonunda gündeme ilişkin bilgi aldığı sırada ünlü sunucu Cem Öğretir’in burnu kanamış, ekran başındakiler paniğe kapılmıştı.

Rahatsızlanan Öğretir, Ana Haber bültenini sunamamış, yerine ekrana çıkan Özlem Aktay çıkmıştı. Aktay "Cem Öğretir küçük bir rahatsızlık geçirdiği için yayında değil ama durumu gayet iyi" açıklamasını yapmıştı.

Cem Öğretir'in sağlık durumu hakkında beklenen açıklama eşi Seda Öğretir'den geldi.

“İKİ ALTERNATİF ÜZERİNDE DURUYORLAR”

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Seda Öğretir, şunları söyledi: Cem iyi… Sabaha kadar hastanedeydik. Eve geldik. Beyin kanamasından şüphelenildi. Ama çok şükür beyin tomografisi temiz çıktı ve doktorlar o ihtimali eledi. İki alternatif üzerinde duruyorlar şimdi, ya burun damarlarıyla ilgili bir hassasiyet ya da ani bir tansiyon yükselmesine bağlı atak… Gece boyunca inatçı burun kanaması hiç durmadı. Çok büyük bir tampon kullanıldı. Sabah kanaması durmuştu, tansiyonu çok iyiydi. Sonuçlar takip edilecek ve tansiyonla ilgili bir sorun tespit edilirse bundan sonrası için bir kardiyologla yola devam edip gerek görülürse tansiyon ilacı kullanacak. 25 yıldır Cem’i tanıyorum ilk kez burnunun kanadığını görüyorum. Zaten Cem de canlı yayında da burnunun aktığını sanmış. Merak eden herkese çok teşekkür ederim.

İlgili Haberler

Köfteci Yusuf skandalında yeni gelişme! Domuz eti hangi ildeki şubede çıktı? Bakanlık ifşaladı
Sur cinayeti sonrası genç kızın İkbal itirafı kan dondurdu
Tehlikenin eli kulağında! Saat vererek uyardı Tüm Türkiye hissedecek

Gündem Haberleri