Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına sebep olan fotoğraf detayı! Karabulut ailesinin avukatı açıkladı

Vahşice öldürülen Münevver’in ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına sebep olan fotoğraf hakkında konuştu.

İstanbul’da sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından öldürülen, boğazı testereyle kesildikten sonra gitar kutusuna konularak çöpe atılan 17 yaşındaki Münevver Karabulut’un ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Cinayetten 190 gün sonra yakalanan ve cezaevinde 2004 yılında intihar ettiği bildirilen Cem Garipoğlu’nun ‘ölümü’ Karabulut ailesi tarafından şüpheli bulunmuş mezarının açılması talep edilmişti. Savcılık onayı sonrasında dün Garipoğlu’nun mezarı açıldı. Alınan kemik örnekleri DNA testi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Tüm Türkiye’nin çözülmesini beklediği 10 yıllık gizeme ilişkin inceleme devam ederken, Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Sözcü TV ekranlarında önemli açıklamalar yaptı.

Cem Garipoğlu'nun ailesinin 2 buçuk yıl yaptığı Münevver’in öldürüldüğü koltuktaki mutlu aile pozunu yeniden gündeme taşıyan Epödemir, fotoğrafın mezarın açılma sebeplerinden biri olduğuna dikkat çekti.

Epözdemir, şunları söyledi: Bu bizim fethi kabir isteme gerekçelerimizden bir tanesi. Böyle bir fotoğraf nasıl çekilebilir, bu nedir yani! Sadece kanepenin göründüğü fotoğraf delil numaraları bakın orada 44, 43, 42 olay yeri inceleme çalışmasının fotoğrafı o. Kanepe kan gölüne dönmüş bir kanepe yani Münevver evladımızın katledildiği kanepe. 3 Mart 2009 günü orada yapılan olay yeri inceleme çalışması. Diğer fotoğraf ise bu aile iki kız işte Cem Garipoğlu'nun kardeşi diğer iki kardeşi ve annesi bu kanepeyi yıkamışlar yeni evlerine götürüp bir mutlu aile fotoğrafı veriyorlar.

“BİR OYUN OYNUYORSUNUZ CEM DE BİR AKTÖR”

Garipoğlu ailesine “O vicdanı temizleyemezsiniz böyle ya! Siz bir cinayet üzerinde kutsiyet atfediyorsunuz” diyerek seslenen Epödemir, tepkisini şu sözlerle sürdürdü: Eş zamanlı olarak dönüyorsunuz testereli paylaşımlar yapıyorsunuz! Musluklu paylaşımlar… 3 Mart'ta Münevver katledilmiş geleceği umutları yarınları ellerinden almış 3 Mart'ı kutlayarak geçiriyorsunuz. Dönüyorsunuz bir oyun oynuyorsunuz o oyunda Cem Garipoğlu da bir aktör.

Gündem Haberleri