CHP’nin yeni seçim planı ortaya çıktı! Masada 5 madde var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in MYK toplantısında başlattığı beş aşamalı yeni programın detayları belli oldu.

Başkan Özel, partisinin genel merkezinde MYK üyeleri ile yapacağı toplantıda, yeni dönem çalışmalarını takvimsel olarak sıralayacak.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, CHP'li parti kurmayları, öncelikli gündemlerinin yeni program çalışması olduğunu belirtti.

Tüzük kurultayından önce medyada çıkan "İmza mı toplanacak, seçim mi olacak?" gibi yorumların dikkate alınmayacağının sinyalini veren kurmaylar, beş aşamalı olarak açıklanan program çalışmasına yönelik detayları paylaştı.

Bu süreçte takip edilen tartışmalara yanıt verilmeyeceği ifade edilirken, CHP, Kasım 2025’ten önce programlarının hazır olacağını duyurdu.

Program hazırlığı kapsamında genel başkan yardımcılarının, milletvekillerinin ve parti örgütlerinin saha çalışmalarını takvimlendireceğini belirten yetkililer, bölge toplantılarının tarihlerini de belirleyeceklerini söyledi.

Kurmayların aktardığına göre toplantıda CHP, Meclis dönemi ve seçim hazırlıkları değerlendirecek Parti, seçim beyannamesini oluşturmak üzere saha çalışmalarına ve tematik mitinglere odaklanacak.

Aynı zamanda toplantıda Narin’in ölümüyle ilgili Diyarbakır’a giden CHP heyetinin tespitlerinin de değerlendirileceği söylendi.

İlgili Haberler

Narin cinayetinde flaş ‘İmam’ detayı! Oklar şimdi onu gösteriyor
Hakan Kara'dan şaşırtan mesaj! Tarihi bir akşam olacak
Lübnan’daki çağrı cihazı saldırısının ardından kan donduran iddia! İşte olay böyle gerçekleşti

Gündem Haberleri