Cübbeli Ahmet Bahçeli’ye aba altından sopa gösterdi! Öyle bir örnek verdi ki...

Cübbeli Ahmet’in Devlet Bahçeli’ye yaptığı Öcalan göndermesi büyük dikkat çekti.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Öcalan çağrısına bir tepki de kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’den geldi.

Sosyal medya hesabı X üzerinden bir paylaşım yapan Cübbeli Ahmet “Gündem hakkında şöyle bir yorum da benden gelsin” diyerek Bahçeli’ye şöyle tepki gösterdi:

Bir kere merhum Şehit Muhsin Başkanımız ile otururken şöyle demişti: “Ahmet Efendi! Birilerine teklif edildiği gibi bana da: ‘Amerika ile anlaşırsan önün açılır, sen onlara tamam de desteği al, sonra sözünü bozarsın.’ diye teklif geldi. Ben de onlara ‘Ayı ile yatağa giren ezilmeye mahkumdur.’ diye cevap vermiştim.

Allâh-u Teâlâ, rûhunu şâd eylesin, ondaki şuurdan bir nebze de düşmandan nasıl sakınılacağı bilincinden mahrum olanlara nasîb eylesin. Âmîn!

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Abdullah Öcalan ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: Terörist başına çağrımın içyüzünü anlayamayanlar, saptırmaya çalışanlar çok. Terörist başı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere de sesleniyorum. Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın.

Bahçeli’nin bu çağrısının ardından parti liderleri tepkilerini tek tek sıralamıştı.

Gündem Haberleri