Cumhurbaşkanı Erdoğan yenilgi sonrası takıma moral verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda maçının ardından soyunma odasına giderek teknik heyet ve oyuncularına moral vererek, "Sizleri gönülden tebrik ediyorum. Siz bizim her zaman şampiyonumuzsunuz" diyerek hepsiyle tek tek tokalaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilmesinin ardından soyunma odasına giderek oyunculara moral verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile birlikte soyunma odasına giderek milli futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

"BUNDAN SONRASI İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli oyuncuları tek tek tebrik ederek, "Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün burada bu sonucu aldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizden memnunuz. Gelecekte de bu başarıyı devam ettireceğimize inanıyorum. Buraya kadar çok başarılı bir performans sergilediniz. İlk 8'e kaldık, bundan sonrası inşallah şampiyonluk." dedi.

"GERÇEKTEN GURURLUYUZ"

Teknik direktör Vincenzo Montella ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Böyle bir ülkeyi temsil ettiğimiz için gerçekten gururluyuz. Geleceğe umutla bakacağız" dedi.

Politika Haberleri