Deneyen parmaklarını yiyor... Sadece 1 kaşık eklemeniz yeterli mangaldan farkı yok

Usta bir şefin yıllardır gizlediği sırrın ortaya çıkmasıyla, ev mutfaklarında yeni bir lezzet dalgası başladı. Tavuk ve et yemeklerine eklenen kakaonun, mangalda pişmiş gibi bir tat bıraktığı ortaya çıktı.

Kakaonun genellikle tatlılarla ilişkilendirilmesi, bu sıra dışı kullanımıyla pek çok kişiyi şaşırttı. Şeflerin yıllardır uyguladığı bu gizli tarif, ev aşçılarının mutfağında da popülerlik kazanmaya başladı.

Yalnızca bir çay kaşığı kadar eklenen kakao, et ve tavuk yemeklerine derinlik ve yoğunluk katıyor. Marine işlemi sırasında kullanılan bu sıradışı bileşen, yemeklere sadece lezzet değil, aynı zamanda muhteşem bir mangal ve köz tadı da sağlıyor.

İlgili Haberler

Sağlıklı beslenme diyetlerinin yıldızı: A, D, E, K2 vitaminleri içeriyor! Sütten 10 kat fazla kalsiyum içeriyor
Ete hasret kalan vatandaş çöpe atılan ürünler için birbirini ezdi! Hani Avrupa bizi kıskanıyordu ağla Türkiye'm ağla
Adliyedeki saldırıda hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş’ın vurulduğu görüntüler ortaya çıktı

Yaşam Haberleri