Dilan Polat’tan çok konuşulacak cezaevi itirafı! Hep rüyalarımda görürdüm…

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak 10 ay cezaevinde kaldı. Tutukluluk sürelerinin ardından ikili, birer hafta arayla serbest bırakıldı. Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya hesaplarına yeniden Dilan Polat, cezaevindeki günlerini anlattı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, lüks yaşam tarzıyla gündeme geldi. Canlı yayında günde 750 bin TL harcadığını belirten Polat, pahalı arabalar, şatafatlı bir ev ve gösterişli takılarla dikkat çekti. Polat'ın açıklamaları sonrası, ailesi Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından incelemeye alındı.

TAHLİYE KARARI ÇIKMIŞTI

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Hazırlanan iddianamede çiftin, toplamda 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmaları talep edildi. Ancak, geçtiğimiz günlerde Dilan Polat ve eşi için tahliye kararı verildi.

DİLAN POLAT CEZAEVİ GÜNLERİNİ ANLATTI

Serbest bırakılmasının ardından sosyal medyadan uzak kalan Dilan Polat, geri dönerek dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Fenomenin sosyal medya hamlesi, takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Dilan Polat, bir takipçisinin "Cezaevinde neler yaşadın?" sorusuna sosyal medyada cevap verdi. Polat, elindeki ilaçları göstererek cezaevindeki süreçte yaşadığı sağlık sorunlarını anlattı. Kendisinin 46 kiloya kadar düştüğünü belirtti.

“HER GÜN RÜYALARIMDA GÖRÜRDÜM…”

Polat "Bununla alakalı binlerce mesaj geliyor. Şu anda bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum. Bunu kelimelerle anlatmak çok zor. 46 kiloyla çıktım şu anda 49 kilodayım. Beni seven insanlar zaten 'hiç konuşma' diyor. Zaten istemiyorum. Milan'ı okula kaydettirdiğim günleri rüyalarımda görürdüm" şeklinde konuştu.

Cezaevinde geçirdiği süre zarfında kızı ve oğlunu çok özlediğini belirten Dilan Polat şu ifadelere yer verdi:

“O görüşler 1 saatti, cam arkasında. Her koğuşa dönerken bayılırdım yerlerde, çok zordu. Hala unutamadım hayat boyu da unutamam evlat bambaşka. Milan bana bir kez sen çok kötü annesin gelmiyorsun demişti. Çok zordu her bir saniyesi.”

Gündem Haberleri