Diş doktoru fenomen isme tecavüz etti! Detayları mide bulandırdı

İddialı pozlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni, diş doktorunun tecavüzüne uğradı.

Romanya’da sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlar ve videolarla kısa sürede fenomen haline gelen model Stefania Costache, hayatının kabusunu yaşadı.

Güzel modelin kendisine mesaj atan bir diş doktoruna verdiği yanıt sonrasında başına gelenler dehşete düşürdü. İddiaya göre, Stefanio Costache bu doktorun dişlerini yapması karşılığında teklif ettiği reklam anlaşmasını kabul etti.

"DİŞLERİMDE SORUNLAR VARDI"

Skandal olaya dair konuşan Stefanio Costache, teklifin nasıl ortaya çıktığını şöyle anlattı: Ocak 2020'de doktor bana Instagram'dan bir takas teklifinde bulundu, ya da en azından ben öyle anladım. Dişlerimle ilgili bazı sorunlarım vardı bunlar çok belirgindi ama maliyeti yüksek olduğu için çözemiyordum. Bana yazdığında bunları çözme fırsatını gördüm ve ne yapılabileceğine bakmaya karar verdim.

TEDAVİ DİYEREK TECAVÜZ ETTİ

Sosyal medyadan tanıştığı doktorun genç kadını uyutarak kaçırdığı ve tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Doktorun tecavüzüne uğradığını iddia eden ünlü fenomenin açtığı davada, doktor iddiaları reddetse de Bükreş Bölge Mahkemesi cinsel saldırı ve haksız yere alıkoyma suçlamasıyla doktora 10 yıl hapis cezası verdi.

1 MİLYONDAN FAZLA TAZMİNAT

Hapisten çıktıktan sonra beş yıl boyunca diş hekimliği yapması yasaklanan doktorun, fenomene aynı zamanda 40 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 829 bin TL) tazminat ödemesine karar verildi.

İlgili Haberler

Metin Akpınar’ın babalık davasında gizli şahit! Kızı öfkesi kustu
Yardım kolisindekiler Hatay’ı ayağa kaldırdı! Çarşafların içinden çıktı, fark edilemeyecek boyutta
Serhat Akın silahlı saldırıdan günler önce açıklamış! Sebebi ortaya çıktı

Gündem Haberleri