Dragon Age: The Veilguard’ın çıkış tarihi açıklandı!

31 Ekim 2024’te piyasada olacak olan ünlü serinin son oyunu, oyunculara efsanevi bir macera vadediyor.

Electronic Arts ve BioWare, merakla beklenen *Dragon Age: The Veilguard* oyununu 31 Ekim 2024 tarihinde tüm dünyada PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformlarında yayınlayacağını duyurdu. Oyunseverler, oyunun Standard ve Deluxe Sürümleri’ni ön sipariş vererek, serinin bu yeni bölümünde kullanabilecekleri özel oyun içi kozmetik ögeleri de elde edebilirler.

Yeni Çıkış Tarihi Tanıtım Videosunu buradan izleyebilirsiniz.

*Dragon Age: The Veilguard*, oyuncuları efsanelerin doğduğu veya sona erdiği bir dönemde, tamamen özelleştirilebilir başkahraman Rook rolüne koyacak. Rook, Thedas’ın kahramanı olmak için ekibini bir araya getirecek ve yozlaşmış Elf tanrılarına karşı savaşacak. Bu destanı zenginleştiren yedi önemli yardımcı, her biri Dragon Age efsanesinden tanınan ikonik gruplardan gelecek. Bellara, Davrin, Emmrich, Harding, Lucanis, Neve ve Taash, hem kişisel hikayeleri hem de savaşta Rook’un stratejik olarak kullanabileceği eşsiz yetenekleri ve ekipmanlarıyla oyuna katkıda bulunacak.

Dragon Age: The Veilguard’ın Kreatif Direktörü John Epler, “15 yıldan fazla bir süredir Dragon Age üzerinde çalıştığım için, topluluğumuzun uzun zamandır bu anı beklediğini biliyorum ve 31 Ekim 2024’te oyunun resmi olarak yayınlanacağını duyurmaktan büyük heyecan duyuyorum,” dedi.

Karakter odaklı bir RPG olan 'Dragon Age: The Veilguard', serinin tanınmış zengin hikaye anlatımı ve fantastik dünya kurma unsurlarıyla oyunculara ustalıkla işlenmiş bir deneyim sunuyor. Oyuncular, Rook’un yolculuğunda aşk, kayıplar ve karmaşık seçimlerle şekillenen dinamik hikayelere tanık olacak ve karakterler arasındaki kardeşlik bağlarını keşfedecek.

Standart Sürüm için PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’te 69.99 dolar, PC’de ise 59.99 dolar ödeyerek ön sipariş verenler, Warrior, Mage ve Rogue sınıfları için Blood Dragon Zırh kozmetiğini kazanacak. Deluxe Sürüm için ise konsolda 89.99 dolar, PC’de 79.99 dolar ödeyerek ön sipariş veren oyuncular, Rook için üç zırh seti, altı silah, yardımcılar için yedi zırh seti ve yedi silah gibi ekstra kozmetik ögeler elde edecek. EA Play Pro üyeleri, oyunun 31 Ekim 2024’ten itibaren sınırsız erişim imkanına sahip olacak.

BioWare Gear Store’da ise Rook’un Sandığı gibi yeni ürünler bulunuyor. 150 dolara satılan bu sandık, parlak bir Lyrium Hançer, oyun içi görsellerle dolu Rook’un kart destesi ve daha fazlasını içeren özel fiziksel hatıralar sunuyor.

Teknoloji Haberleri