Efsane rock grubu Jethro Tull İstanbul’a geliyor

Dünyanın en prestijli rock gruplarından Jethro Tull, 23 Kasım’da İstanbul’da sahne alacak.

Progresif rock, folk rock ve hard rock türlerinde çığır açan Jethro Tull, Grammy ödüllü müziği ve 60 milyondan fazla albüm satışıyla dünya çapında milyonlarca hayrana sahip. Grup, bugüne kadar 40'tan fazla ülkede 3000’den fazla konser verdi ve her yıl bu sayıya 100 yeni konser eklemeye devam ediyor. Bu kez, Volkswagen Arena’da Türk hayranlarıyla buluşacaklar.

Jethro Tull, flütü rock müziğe tanıtan adam olarak tarihe geçen solist Ian Anderson liderliğinde, ilk albümleri 'This Was'dan son albümleri 'RökFlöte'e uzanan geniş repertuvarını sergileyecek. Ian Anderson flüt, vokal ve akustik gitarla sahne alırken, ona gitar ve vokalde Jack Clark, davulda Scott Hammond, klavye ve vokalde John O’Hara, bas gitar ve vokalde ise David Goodier eşlik edecek.

Efsanelerden ilham alarak kendi müzikleriyle bir efsaneye dönüşen Jethro Tull’un, 23 Kasım Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’daki büyüleyici performansını kaçırmak istemeyenler için biletler, 4 Temmuz Perşembe günü online bilet satış platformlarında satışa sunulacak.

Kültür Sanat Haberleri