İmamoğlu pazarda kimi gördü. Ne diyorsun ciddi misin sen ya

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’deki pazarda yaptığı esnaf ziyaretinde karşılaştığı kişiyi görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Ekrem İmamoğlu, Pazar esnafının durumunu sormak ve ekonomik koşulları yerinde değerlendirmek için Çekmeköy’de ziyarete çıktı.

Pazardaki her tezgaha tek tek selam verip, ziyaret eden İmamoğlu, satıcılara ekonomiden memnun olup olmadıklarını sordu. Üretimin de tüketimin de eskisi kadar sık olmadığı belirten pazarcılar, işlerinin az olduğunu, para kazanamadıklarını ifade etti. İmamoğlu ise “Ekonomiyi mahvettiler, bitirdiler” yanıtını verdi.

KUCAĞINA ALDIĞI BEBEĞİ AYLAR SONRA YENİDEN GÖRDÜ

Ziyaret sırasında pazara gelen vatandaşlar da İmamoğlu’na yoğun ilgi gösterdi, fotoğraf çektirmek istedi. Bir genç kadın ve annesi İmamoğlu’nun yanına gelerek, cep telefonundan bir fotoğraf gösterdi. Genç kadın, İmamoğlu’na bebek arabasında yatan bebeği daha önce Eyüpsultan ziyareti sırasında kucağına aldığını söyleyerek o fotoğrafı gösterdi.

“CİDDİ MİSİN SEN?”

İmamoğlu, daha önce kucağına aldığı bebeğin büyüdüğünü görünce “Ciddi misin sen ya ne diyorsun” diyerek sevindi. Genç kadın ve annesi, “Biz sizden memnunuz başkanım” diyerek İmamoğlu’na destek verdiklerini bir kez daha yeniledi.

Gündem Haberleri