Erdoğan ile Soylu aynı karede! Dikkat çeken MHP detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu, Tansu Çiller’in eşinin cenazesinde bir araya geldi.

Türkiye'nin 22. başbakanı Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller, geçirdiği kalp krizi sonrası 86 yaşında hayatını kaybetti.

Levent'te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda siyasi isim de katıldı. İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan Tansu Çiller’i, acı gününde yalnız bırakmadı.

Cenaze töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özer Uçuran Çiller'in ülkeye önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

Geçmişinden bu yana özellikle ekonomi alanında ciddi manada ülkede hizmetleri olan bir kardeşimizdi. Refikaları, eşleri Tansu Hanım malum başbakanlığıyla ülkemize hizmet etmiş bir hanımefendiydi. Son dönemlerde uzun süre rahatsızlığı oldu, bu çileyi çekti. Son dönemlerde kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Rabbim mekanını cennet eylesin.

SOYLU İLE ERDOĞAN ARASINDA OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

Özer Uçuran Çiller'in cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi. Törene katılanlar arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Süleyman Soylu'nun aynı karede yer alması dikkat çekti. Soylu ile Erdoğan arasında MHP'li İsmet Büyükataman'ın olması ise gündem oldu.

İlgili Haberler

İkinci el araçlarda ibre tersine döndü
İran Cumhurbaşkanlığı için bir kadın da aday oldu
En düşük emekli maaşı için net rakam ortaya çıktı

Politika Haberleri