Eski İBB adayı evinde katliam yaptı! İmamoğlu ve Binali Yıldırım’a rakip olmuştu!

10 yıl önce İBB’den bağımsız belediye başkan adayı olan M.A.C. anne ve babasına dehşeti yaşattı.

Rize’nin Pazar ilçesinde 42 yaşındaki M.A.C., sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle anne ve babasını bıçakladı.

M.A.C. olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan baba Sami C.’nin hastanede hayatını kaybettiği, anne Emine C.’nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. M.A.C, Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

2014’te Pazar Belediye Başkanlığı için aday olduğu öğrenilen M.A.C.’nin 2019'da İBB başkanlık yarışında Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'a rakip olduğu ortaya çıktı. Ailesini katleden M.A.C.’nin 2019 yılındaki seçimde 578 oy alabildiği öğrenildi.

Tüyler ürperten olayın ardından M.A.C.’ye ilişkin bir başka detay daha dikkat çekti.

AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞINA DAİR RAPORU ÇIKTI

5 Ağustos'ta sosyal medya hesabından akli dengesinin yerinde olmadığına dair rapor aldığını paylaştığı öğrenilen M.A.C.’nin raporu “Maalesef parti kurma hayalimde buraya kadarmış. Yıllarca maruz bırakıldığım hak gasplarına ilaveten siyonizmin gladyosu aleyhimde delilik raporu hazırlatmıştır" ifadeleriyle açıkladığı ortaya çıktı.

DERİN DEVLET İLİŞİĞİ OLMAYAN EŞ İLANI VERMİŞ

M.A.C., öte yandan Rize ve Trabzon'da geçen yıl direk ve duraklara yapıştırdığı ilginç evlilik ilanları medyada konuşulmuştu.

İlanda “Derin devlet (Gladyo) ve cemaatlerle ilişiği olmayan, dürüst, cesur, akıllı ve ahlaki değerlere önem veren, sosyal medya bağımlılığı olmayan, alkol ve sigara alışkanlığı olmayan eş arayışım söz konusu” şeklindeki ifadeler yer almıştı.

İlgili Haberler

Beyoğlu'nda mide bulandıran taciz! Sıkıştırdı, öptü, yere yatırdı, darp etti
3 yaşında öldürülmüştü! Müslüme'nin mezar taşı parçalandı! Yürekleri dağladı
Ahu Tuğba itirafı gerçeği ortaya çıkardı! Meriç Erkan ‘Artık net olsun’ diyerek açıkladı

Gündem Haberleri