Esra Dermancıoğlu dalga konusu oldu! Anladık tuvaletini yapabiliyorsun

"Hudutsuz Sevda" dizisiyle ekranlara gelen Esra Dermancıoğlu, Cannes Film Festivali'ndeki yorumuyla gündeme oturmuştu. Festivaldeki ünlü isimleri eleştirerek özellikle "çıplaklık" ve "estetik" konularına odaklanan Dermancıoğlu, şimdi de tuvalet pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes Ketenci' karakteriyle tanınan ve başarılı performansıyla izleyicilerin hafızalarında yer edinen Esra Dermancıoğlu, rol aldığı yapımlardaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Son olarak Hudutsuz Sevda dizisinde rol alan Dermancıoğlu, Cannes'da giyim tarzını eleştirmiş ve Türkiye'den giden oyuncuların "yarı çıplak" görüntülerle temsil edilmesine tepki göstermişti.

TUVALET POZUYLA DİKKAT ÇEKTİ

Cannes yorumlarının hala etkisini sürdüğü bir dönemde, Esra Dermancıoğlu sosyal medyada paylaştığı tuvalet pozuyla bir kez daha dikkat çekti. Paylaşımına "2. beyin önemli" notunu düşen Dermancıoğlu, bu kareyle takipçilerini şaşırtmayı başardı.

Ünlü ismin bu gönderisi, hemen yorum yağmuruna tutuldu. Dermancıoğlu'na yöneltilen yorumlar arasında; "Bu kadar abartmaya gerek var mı?", "Sanatçı burada ne anlatmak istiyor?", "Yine bir sanatçıyı takibi bırakma zamanı", "Doğallıkta gereksiz bir tavan olmuş sanki" gibi eleştiriler yer aldı.

"ORADA YARI ÇIPLAK"

Festivale katılan ünlüler elbise tercihleriyle gündem olurken Esra Dermancıoğlu, "Orada yarı çıplaklar" yorumunda bulundu. Dermancıoğlu'nun bu sözlerine Dilan Çiçek Deniz'den cevap geldi.

Son günlerde kırmızı halı görünümleriyle dikkat çeken Türk oyuncuların tartışmalı söylemleri arasında Esra Dermancıoğlu'nun ifadeleri ön plana çıktı.

Dermancıoğlu, "Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Hayır, biz 'Türkiye'de develerle gezmiyoruzu' kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim" şeklinde konuşmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Cannes'a katılan ve tarzıyla dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz ise Dermancıoğlu'nun bu sözlerine cevap verdi.

İlgili Haberler

Demet Özdemir'den Müge Anlı'ya sürpriz ziyaret! Hareketiyle gönülleri fethetti
Ne yaptın sen yenge anadan üryan da poz verilmez ki! Hiç mi laf geçiremiyorsun İcardi
Gülden Karaböcek vokalsiz sesiyle hayran bıraktı! Yeni yetme şarkıcılar utanır mı

Magazin Haberleri