Esra Erol’un programında gözaltı! 1,5 yaşındaki bebeğe bu yapılır mı?

Yeni sezonuna başlayan Esra Erol’un programında 1,5 yaşındaki bebeğin anne ve babası gözaltına alındı.

Dilek Hanım, severek evlendiği ancak evlilik sonrasında değiştiğini belirttiği eşi Mustafa Arı’dan boşanmak için Esra Erol’un programına katıldı.

Canlı yayında Dilek Hanım ve eşin yüzleşirken ortaya çıkan bir skandal hem Esra Erol’u hem de stüdyodaki seyircileri şok içinde bıraktı. Kısa bir süre sonra emniyet ekipleri gelerek canlı yayın sırasında çifti gözaltına aldı.

BEBEĞE ALKOL İÇİRDİLER İDDİASI

Dilek Hanım, kocasının narsist olduğunu iddia ederek boşanmak istediğini söyledi. Stüdyoda çift tartışırken, 1,5 yaşındaki bebeklerinin alkol şişesi tuttuğu, hatta alkol şişesini ağzına aldığı görüntüler stüdyoyu karıştırdı. Aile şişenin içinin boş olduğunu öne sürerek kendini savundu.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Esra Erol, gördüğü manzara karşısında sinirlerine hakim olamayarak ailenin gözaltına alınacağını “Bu bir ihbardır” diyerek duyurdu.

“BOŞ ŞİŞE DİYEBİLİR MİSİNİZ? ZEHİR BU”

Yaşanan anların ardından Erol “Daha geçen gün burada bangır bangır şu anonsu yaptım. Daha Narin'in acısıyla kahrolurken Sıla'nın haberi geldi. Sıla'nın da aynı ortamı var. Alkolün olduğu ortam, duygusal istismar, fiziksel ve cinsel istismar var. O yüzden diyorum ki ben artık ve babalarında çocuklarını koruduklarına inanmıyorum. Siz ikiniz yetişkin olduğunuz halde duygularınıza sahip çıkamıyorken çocuklarınıza sahip çıkabilecek misiniz? Boş şişe diyebilir misiniz? Zehir bu” diyerek aileye tepki gösterdi.

İlgili Haberler

Narin'le ilgili kahreden gelişme! Histopatoloji raporu ortaya çıktı
İsrail saldırısını yıllar öncesinden bildi! Kurtlar Vadisi Simpsonlar’ı da geçti
Narin cinayetinde flaş ‘İmam’ detayı! Oklar şimdi onu gösteriyor

Gündem Haberleri