EYT maaş hesaplama! EYT’liler ne kadar maaş alacak? EYT maaş ne kadar olacak? EYT maaş hesaplama tablosu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT’de müjdeli haberi duyurdu! EYT’liler ise alacağı maaşı merak etmeye başladı. Peki, EYT’liler ne kadar maaş alacak? EYT maaş ne kadar olacak? İşte EYT maaş hesaplama tablosu…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıllardır beklenen EYT açıklamasını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Erdoğan, 2 milyon 250 bin EYT''linin yeni düzenlemeyle emekli olma hakkı kazandığını ve herhangi bir yaş yaş aranmayacağını müjdeledi. Şimdi akıllardaki en büyük soru maaş konusu oldu. Peki, “EYT’liler ne kadar maaş alacak? EYT maaş ne kadar olacak?” EYT’li vatandaşlar da diğer SSK, SGK, BAĞKUR emeklileri gibi maaş alabilecek. Maaş hesabı, prim gün sayısına göre olacak.

EYT''LİLER NE KADAR MAAŞ ALACAK?

SGK’nın sağladığı hizmet ile, emekli maaşı hesaplaması yapabilmek mümkün. EYT bekleyen milyonlar, emekli oldukları takdirde ne kadar maaş alabileceğini öğrenebilecek. 

EYT 4A EMEKLİ AYLIĞI HESAPLAMASI

4A SGK emeklisi vatandaşların emekli maaşlarını hesaplamak için buraya tıklayabilirsiniz.

Karşınıza çıkan adreste, “TC Kimlik Numarası, SSK Sicil Numarası, Baba Adı, Nüfus İl ve Doğum Tarihi” bilgilerini girip sorgulamayı tamamlayabilirsiniz. Bu sayfada, çalıştığınız yıllara göre yatırdığınız primler hesaplanıyor ve emekli maaşınız ortaya çıkacak.

EYT 4B EMEKLİ AYLIĞI HESAPLAMA

4B Bağ-Kur emeklisi olan vatandaşların ise emekli maaşlarını hesaplamak için buraya tıklayabilirsiniz.

EYT 4C EMEKLİ AYLIĞI HESAPLAMA

4C emeklisi olan vatandaşlar da maaşlarını buradan hesaplayabilir.

 

Ekonomi Haberleri