Fatih Portakal kime kansız ve şerefsiz dedi! Canlı yayında sert tepki gösterdi

Fatih Portakal, canlı yayında “Böyle k*nsızlar ve ş*refsizler var ki, böyle pislikleri deşifre edeceksin” diyerek sinirden deliye döndü.

Milli Savunma Bakanlığı, kamuoyunun gündemine oturan Suriye sınırında bir Tuğgeneralin makam aracıyla insan kaçakçılığı yapıldığı iddialarını doğruladı.

Konuya ilişkin konuşan Tuğamiral Zeki Aktürk, “Birlik komutanı Tuğgeneral emekliliğe sevk edilmiştir. Söz konusu olayda sınır geçiş kapısından sorumlu birlik komutanının görev yeri değiştirilmiştir” ifadelerini kullandı.

“NE AHLAKSIZLIKLAR YAPMIŞTIR”

Gazeteci Fatih Altaylı, Sözcü TV ekranlarında sunduğu haber programında bu konuya da değindi.

Sinirden deliye dönen Portakal “Emekli olması yetmez, haklarının elinden alınması lazım. Hatta bunun gibi insanları deşifre etmek gerekiyor. Acaba Tuğgeneralliğe gelinceye kadar ne ahlaksızlıklar yapmıştır. Bu son zamanlarda mı oldu, hayır kişinin hamurunda var demek bu” dedi.

“BAZI K*NSIZLAR VE Ş*REFSİZLER VAR Kİ”

Vedat Zorba ile Yahya Yıldız’a minnet duyduğunu ifade eden Portakal, “Bazı k*nsızlar ve ş*refsizler var ki onlar da komutanlık rütbesini kullanıp, kendisine rant sağlamaya çalışıyor. Böyle pislikler çıkıyor bazen. İyileri tabii ki ayırıyorum. Onlar çok fazla ama bunu deşifre etmek gerekiyor.

“BARIŞ GİBİ GAZETECİLER OLMASA ÖĞRENEMEYECEĞİZ”

Her kurumda çürük elmalar olabileceğine vurgu yapan Portakal “Gördünüz mü gazetecilik mesleği aslında ne kadar önemli bir meslek. Barış Terkoğlu'na teşekkür etmek gerekiyor bu yazısından dolayı. Bunu belgesiyle ortaya koyduğundan dolayı Barış ve Barış gibi gazeteciler olmasa bizler bunları öğrenemeyeceğiniz” diyerek Barış Terkoğlu’na da teşekkür etti.

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Barış Terkoğlu, 4 gün önce “Konuştuğum kaynaklar, Suriye’deki birliklerde görevli Tuğgeneral B.Ç’nin emir astsubayının ve korumalığını yapan uzman çavuşun bu nedenle gözaltına alındığını söyledi” diyerek makam aracıyla insan kaçakçılığını köşesinde duyurmuş, bu olayın ilk olmadığını vurgulamıştı. Skandalın ardından Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti, Tuğgeneral için işlem başlatıldı.

İlgili Haberler

Erdoğan’ın Özgür Özel’i ziyaret edeceği tarih belli oldu! Çarpıcı Kılıçdaroğlu detayı
Altın fiyatları dibi görecek: Uzman isim net tarih verdi
İkinci el otomobil pazarında olmaz denilen şey oldu: Fiyatlar dibe battı!

Gündem Haberleri