Fenomen Kübra Aykut’un ölümünde sır perdesi! İntihar mı cinayet mi?

Sultanbeyli’de 5.kattaki evinden aşağı düşen TikTok fenomeni Kübra Aykut, hayatını kaybetti. Ölümü şüpheli bulunan Aykut’un intihar ettiği iddia edildi.

'Kendime layık damat bulamıyorum' diyerek damatsız yaptığı düğün videosuyla sosyal medyada tanınan fenomen Kübra Aykut, Sultanbeyli’de bulunan evinin 5.katından düşerek hayatını kaybetti.

Aykut’un düşmeyip intihar ettiği ve geride “Çevremi mutlu ettim, kendimi mutlu edemedim. Ben bu dünyadan gidiyorum” notunu bıraktığı öne sürüldü. Notu Aykut'un yazıp yazmadığına ilişkin ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Genç fenomeninin ölümü şüphe uyandırdı.

“BANA YARDIM ETMENİZ LAZIM”

Ölmeden 6 saat önce evini temizlediği ortaya çıkan Aykut’un son videosunda söyledikleri ise dikkat çekti. Enerjisini toplasa da kilosunu toplayamadığını belirten Aykut, son videosunda şunları söyledi: Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum, bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum. Yemek yiyemiyorum, internetten karışım buldum onları içiyorum artık. Haftaya 40 kiloya düşeceğim, bana yardım etmeniz lazım.

DİLAN POLAT DETAYI

Fenomen Aykut’un ölüm haberini alan Dilan Polat’ın hastaneye gittiği, polislerden bilgi aldığı ortaya çıktı. Kübra Aykut’un Polat ailesinin avukatı Enes Çetinkaya ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Aykut’un ölmeden önce attığı storylerde ‘Aşk sana yaramadı’ yorumlarına ‘Enes benim hayatımda yeni değil, baya bir eskiden beri vardı sadece siz bilmiyordunuz’ dediği görüldü.

İlgili Haberler

Polis Şeyda Yılmaz’ı şehit etmişti! Fatih Portakal'dan ‘çöp poşeti’ çıkışı
Felaketin boyutu her geçen gün artıyor! Ölü sayısı 700’ü geçti

Gündem Haberleri