Fethullah Gülen’in vasiyeti ortaya çıktı! Örgüt üyeleri ile ailesi birbirine girdi

Dün sabah öldüğü duyurulan terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen’in vasiyeti ortaya çıktı.

Pensilvanya’da böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in öldüğü açıklanmış, yeğeni Ebuseleme Gülen ölümünü doğrulamıştı.

15 Temmuz darbe girişiminin baş mimari olarak anılan Fethullan Gülen’in cenazesi töreninin Çarşamba günü yapılacağı öğrenilirken, vasiyeti ortaya çıktı.

Gazeteci Saygı Öztürk, Sözcü Gazetesi’ndeki köşesinde terörist ele başı Gülen’in vasiyetine yer verdi.

“BENİ ANNEMİN MEZARININ YANINDA TOPRAĞA VERİN”

Öztürk, Gülen’in ailesi ve örgüt üyeleri arasında cenazenin Türkiye’ye getirilmesi konusunda tartışmalar olduğunun sinyalini vererek köşesinde şunları kaleme aldı:

Fetullah Gülen’in cenazesi Türkiye’ye getirilecek mi, yoksa ABD’de mi kalacak? Önce şunu belirteyim, Gülen’in ailesi, cenazenin Türkiye’ye götürülmesi için çaba gösteriyor. Gerekçe olarak Gülen’in bu konuda vasiyeti olduğunu belirtiyorlar.

Vasiyeti şöyle: Beni İzmir Örnekköy mezarlığında bulunan annemin mezarının yanında toprağa verin.

Ancak, Gülen’in bu vasiyetine karşın, yurt dışında bulunan örgüt mensupları cenazenin ABD’de defnedilmesinden yana. Gitmesinin kendilerinde bir güç kaybı yaratacağını öne sürüyorlar. Bu konuda aile mensuplarıyla, örgütün “Âli Heyeti” arasında görüş birliği sağlanamadı.

İlgili Haberler

Şizofren hastası genç uykudaki ailesini katletti! Korkunç olay
Yenidoğan diyalizden sonra bir çete daha ortaya çıktı! Yaşlıların hayatını bu yöntemle karartmışlar

Gündem Haberleri