Fethullah Gülen’in yeğeni itiraf etti! Ölümü 3 gün saklandı mı?

Terörist elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Kemal Gülen’in iddiası örgütü karıştırdı. Gülen’in ölümü 3 gün saklandı mı? Gizli detayı ifşaladı.

Terör örgütü FETÖ’nün lideri Fethullah Gülen’in bu sabah öldüğünün açıklanmasının ardından ortalık karıştı, gözler teröristbaşı Gülen’in yerine kimin geleceğine çevrildi.

Gülen’in ölüm haberini, örgütün yayın organı olan internet sitesi duyururken, yeğeni Ebuseleme Gülen’de haberi doğruladı.

Gülen’in yıllar önce alınan bir arazideki mezara gömüleceği öne sürülürken, terörist elebaşı Gülen’in Kanada’daki firari yeğeni Kemal Gülen, örgütü karıştıracak bir açıklama yaptı.

CUMA GÜNÜ ÖLDÜ İDDİASI

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kemal Gülen, FETÖ liderinin 3 gün öncesinden öldüğünü, ölümünün saklandığını öne sürdü.

“BU İŞİN ARKASINDAKİ AKIL KİM?”

Gülen, paylaşımında şunları söyledi: Sizlere Fethullah Gülen Hocaefendi'nin vefatını 3 gün önceden duyurmuştum. Ancak hazırladıkları yapay zeka videolarıyla beni yalanladılar. Bekletmenin kime ne faydası oldu? Bu işin arkasındaki akıl kim? Birileri gizlemeye çalışsa da O'nun bir mübarek Cuma günü fani dünyadan bâki âleme irtihali, rahmet-i İlahiye’nin bir tecellisidir. Rabbimiz, makamını âlî eylesin, Hizmet sabr-ı cemil ihsan eylesin. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Teşekkür ederim.

İlgili Haberler

İmamoğlu ve Yavaş’tan Kaboğlu açıklaması! Biri meltem gibi esti biri kasırga
Fethullah Gülen nereye gömülecek? Mezar yerinde ‘ayet’ detayı
Yenidoğan çetesi hastanesini kiralamıştı! Eski Sağlık Bakanı ilk kez konuştu

Gündem Haberleri