Futbolda cinsel ilişki skandalı sonrası TFF ihraç etmişti! Hakem Elif Karaarslan’ın yeni mesleği belli oldu

TFF, Hakem gözlemcisi Orhan Erdemir ile ilişki yaşadığı iddia edilen Elif Karaarslan’ı hakemlikten ihraç etmişti. Karaarslan’ın yeni mesleği belli oldu.

24 yaşındaki kadın hakem Elif Karaarslan ve 61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir'in cinsel birliktelik yaşadığı iddia edilen video, futbol dünyasının ortasına bomba gibi düşmüştü.

Skandal videonun ardından kendisine TFF tarafından ömür boyu men cezası verilen Karaarslan, videonun kendisine ait olmadığını belirterek hukuki yollara başvuracağını söylemişti.

Süreçte destek belirttiği mesajını veren Karaarslan “Ağlamak, zırlamak, üzülmek benim yapacağım işler değil, ben o değilim. Sonuna kadar davamın arkasında olacağım. Ben zarar verilmeye çalışılanlardan sadece biriyim, umarım son olur” demişti.

ÜCRETLİ ABONELİK BAŞLATTI

Sosyal medya hesabı son günlerde 500 bin takipçiyi aşan Elif Karaarslan'dan yeni bir hamle geldi. Karaarslan, sosyal medya hesabında özel içerikleri için ücretli abonelik başlattı. Buna göre Karaarslan, takipçilerinden aylık 32,99 TL talep eder hale geldi.

Gündem Haberleri