Galatasaray Stadı manzaralı dairenin fiyatı dudak uçuklattı! İçinde yok yok

İstanbul Sarıyer’deki Galatasaray Stadı manzaralı dairenin fiyatı dudak uçuklattı.

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklara her gün bir yenisi eklenmeye devam ederken artan konut fiyatlarının da ardı arkası kesilmedi.

İstanbul’da 48. katta bulunan satılık 9+2 dairenin fiyatı sosyal medyada ortalığı karıştırdı. Sarıyer Seyrantepe’de bir rezidansta yer alan dairenin özellikleri de fiyatı kadar dikkat çekti.

360 derece panoramik bir İstanbul manzarasına sahip daire Galatasaray stadının hemen yanında konumlandırılmış.

Tanıtım videosu kısa sürede sosyal medyada dikkat çeken daireyi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

“FENERBAHÇELİYSENİZ BU VİDEOYU İZLEMEYİN”

Videoda evi tanıtan kişi özelliklerini şöyle açıkladı: Fenerbahçeliyseniz bu videoyu izlemeyin. Çünkü bu dairenin manzarasından Galatasaray maçlarını canlı izleyebilirsiniz. Şuan Nurol Life’ta 48. kattaki 9+2 pentahouse dairedeyiz. Bu dairenin en güzel özelliklerinden biri de İstanbul manzarasını panoromik şekilde görüyor olabilmeniz.

Yine aynı rezidansın 46. katında yer alan 5+1 dairenin satış fiyatının ise verilen ilanda 72.500.000 TL olduğu görüldü.

BEŞİKTAŞ ZİRVEDE!

Her geçen gün nüfusu artan İstanbul'da gelişen projelerle birlikte konut fiyatları da hızla yükselmeye ediyor. En uygun konut fiyatlarına sahip semtin Esenyurt olduğu İstanbul'da en yüksek konut satışları ise Beşiktaş ilçesinde gerçekleşiyor. İstanbul'un en pahalı ilçeleri arasında başı çeken Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy ve Bakırköy, konut satış fiyatlarında zirveyi paylaşıyor.

Ancak en yüksek fiyatların olduğu ilçe ise Beşiktaş. İstanbul'da düşük kira fiyatların görüldüğü ilçeler arasında ise Küçükçekmece, Avcılar ve Maltepe yer alıyor.

İlgili Haberler

Bakan Yusuf Tekin merak edilen o soruyu cevapladı: Tarih verdi
Koğuş arkadaşı Nihal Candan çıkar çıkmaz itiraf etti! Seçil Erzan cezaevinde neyi reddetti
Çok sert düşecek! Uzmanı tarih verdi

Gündem Haberleri