Hakimenin yasak aşkı sessizliğini bozdu. Tehdit edilen adam fotoğrafları ifşaladı

Adana Adliyesi'nde görevli hakim G.A., Bakanlık tarafından görevden alındı. Hakimin yasak ilişki yaşadığı iş adamı Server Leventoğlu, konuya dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Leventoğlu, “Kocası bu ilişkiye rıza gösteriyordu. Oğluna şirket kurduk” dedi.

Hakim G.A.'nın, 5 yıl boyunca yasak aşk yaşadığı öne sürülen iş adamı Server Leventoğlu, "Bugün bile hakim beni tehdit ediyor. Beni intihara zorlamaya çalışıyor. Bu kadının bazı insanlarla ilişkiye girip kendisini kullandırdığını öğrendiğimde ilişkimizi bitirmek istedim" şeklinde konuştu.

2019'DA TANIŞTILAR

Evli ve bir çocuk annesi hakim G.A., kiracı olarak yaşadığı sitenin yöneticisi Server Leventoğlu ile 2019 tanıştıktan sonra birlikte olmaya başladı.

G.A., Leventoğlu'na "Bazı sorunlarım var, sen güçlü bir erkeksin bana yardımcı olmanı istiyorum. Hakkımda rüşvet ve sahtecilik iddiaları var bu suçlamalardan beni korumanı istiyorum" dedi.

ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ KAYDETTİLER

5 yıl süren cinsel birlikteliklerinin görüntülerini kaydedip birbirleriyle paylaşmışlar. Leventoğlu, hakimin başka erkeklerle de ilişki yaşadığını öğrenince ayrılmak istemiş.

"O VİDEOLARI SİLMEN GEREKİYOR DİYEREK TEHDİT ETTİLER”

Galericiler Sitesi’nde bir iş yerine giden Leventoğlu'nu karşılayan iki kişi, "Hakime hanımın videolarını silmen gerekiyor. İş yerine girerken veya çıkarken öldürülebilirsin, bu işleri başkaları yapacak" diyerek tehdit etti.

HAKİME HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNDU

Leventoğlu, bunun üzerine hakime hakkında şikayette bulundu. HSK 1. Dairesi tarafından hakim hakkında soruşturma izni verildi. Hakimin, Osmaniye Asliye Ceza Mahkemesi'nde "akaryakıt kaçakçılığı" iddiasıyla yargılanan sanıktan beraat etmesi karşılığında 500 milyon lira rüşvet aldığı iddia edildi.

"KAFANI YORMA, BERAAT KARARI ÇIKARIRIZ"

Hakim G.A.'nın, yargılandığı kişiyle Edirne'de birlikte görev yaptığı Cumhuriyet Savcısı F.A.'nın beraat kararı verdireceğini belirterek 500 milyon lira talep ettiği ve parayı elden aldığı ortaya çıktı.

Duruşmada başka bir savcının mahkumiyet talep etmesi üzerine sanık ceza aldı. Hakim, sanığa "Kafaya takma, istinaf sürecinde beraat kararı çıkartırız" dediği iddia edildi.

ADLİ EMANETTEN UYUŞTURUCU ALDI

Hakimin, özel bir hastaneden reçetesiz uyuşturucu özellikli ilaçlar temin edip içtiği ve pandemi döneminde nöbeti olduğu hafta sonu adli emanetten aldığı metanfetamin hapları kullanarak nöbetini başka bir hakimle değiştirdiği belirlendi.

Ayrıca bir Cumhuriyet Başsavcı vekili, bir Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi ve bir Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi ile birlikte içki içip adli emanetten çıkan metanfetamini kullanarak parti yaptıkları tespit edildi.

BAKANLIK İHRAÇ ETTİ

Adalet Bakanlığı, hakimin açığa alındığını ve başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Adana Adliyesi’nde görevliyken tehdit ve şantaj olaylarına adı karıştığı belirtilen hakim G.A., mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak yaptığı bu işlemler nedeniyle açığa alınmış olup, başka bir dosya nedeniyle de ihraç edilmiştir" denildi.

"EVLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

Leventoğlu, "Beni güçlü görüp bana yaklaştı. Birlikte yemek yedik ve ilişkimiz başladı. İlişkimiz 4-5 yıl sürdü. İlk başta evli olduğunu bilmiyordum ama sonra öğrendim. Benden sürekli yardım istedi" diye konuştu.

"KOCASI BU İLİŞKİYE RIZA GÖSTERİYORDU"

Leventoğlu, hakimin kendisine tuzak kurduğunu belirterek, "Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Kocası bu ilişkiye rıza gösteriyordu. Oğluna bir şirket kurduk. Bugün bile hakim beni tehdit ediyor. Beni intihara zorlamaya çalışıyor. Kadının bazı insanlarla ilişkiye girip kendisini kullandırdığını öğrendiğimde ilişkiyi bitirmek istedim. Böyle bir ilişkiyi kabul edemedim" dedi.

Gündem Haberleri