Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Narin cinayetinde yeni gelişme

Minik Narin’in cinayet soruşturmasında tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen yenge Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin dosyada yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ederken, yenge Hediye Güran tutuklanmıştı. Kasten cinayete iştirak suçlamasıyla tutuklanan Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

NTV’de yer alan habere göre, Hediye Güran, suçlamaları kabul etmeyerek “Yüksel'in evine iki defa gittim ama bir olaya şahit olmadım” dedi.

“25 SANİYELİK GÖRÜŞMEYİ HATIRLAMIYORUM”

Güran, Salim Güran ile yaptığı 26 Temmuz'da 13.22'de 25 saniyelik görüşme ve 16 Temmuz'da Salim Güran'ın 4 cevapsız çağrısı, WhatsApp üzerinden 10 Nisan 2024 günü Salim Güran'ın saat 5'te size cevapsız bıraktığı, bu cevapsız çağrılara vereceğiniz cevap nelerdir?" sorusuna “Cevapsız çağrıları ilişkin diyeceğim yoktur, hatırlamıyorum. 25 saniyelik görüşmeyi tam hatırlamamakla beraber Salim'in eşiyle yaptığımız görüşme olduğunu düşünüyorum” diye yanıt verdi.

Hediye Güran, "Salim'le aranızda herhangi bir ilişki var mı?" sorusuna ise "Kesinlikle böyle bir şey yoktur" yanıtını verdi.

Gündem Haberleri