İmamoğlu sessizliğini bozdu! Karşısına dikilmeyen namerttir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu Belediyesi tartışmaları sonrası sert tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu, Tokat’ta sivil toplum kuruluşları üyeleri ve kanaat önderleri buluşmasında konuştu.

İmamoğlu, Beyoğlu Belediyesi’nin valilik ve kaymakamlık marifetiyle Kasımpaşa’daki ek hizmet binasından çıkartılmak istenmesine “Benzeri bir davranışı, benim partilim birisi yapsın, onun karşısına gidip dikilmeyen Ekrem İmamoğlu namerttir” sözleriyle tepki gösterdi.

“BU YAPILIR MI? ALLAH AŞKINA”

İmamoğlu, şunları söyledi: Beyoğlu'nda devletin valisi, valiliği, kaymakamı, kaymakamlığı Beyoğlu Belediyesi'ni binadan çıkarıyor. Hangi binadan çıkarıyor? Seçimden birkaç ay önce, 2-3 ay önce bitirdikleri bir kışlayı-o zaman orası AK Partili bir belediye- diyor ki, ‘Sen şu kapıya belediyenin tabelasını as, buranın 1600 metresini sen kullan. Şu tarafa da kaymakamlığın tabelasını kaymakam, sen as. Seçimde millet oy kullanıyor. Şimdi orada Cumhuriyet Halk Partili bir belediye var. 15 gündür, gece-gündüz, ‘Bugün geleceğiz, yarın geleceğiz. Çıkın, terk edin… Yahu seçimden 2 ay önce tabela asmışsın! Bakın; bu bile bir iktidarın gitmesine sebeptir arkadaşlar. Bu yapılır mı? Allah aşkına, soruyorum size.

“ONUN KARŞISINA GİDİP DİKİLMEYEN EKREM İMAMOĞLU NAMERTTİR”

“Biz neyle uğraşıyoruz? Onun bunun çocuklarının vakıflarına verilen yapılardan çıkartalım da millete kazandıralım diye uğraşıyoruz” diyen İmamoğlu, şöyle tepki gösterdi: Bunlar da milletin kurumundan alalım da bizim dediğimiz olsun diye uğraşıyorlar. Aradaki fark bu. Bu bakımdan, bu memleketin düzelmesi lazım. Bakın benzeri bir davranışı… Buradan söylüyorum; siyasi ömrüm ne olur, makamım ne olur bilmem. Benzeri bir davranışı, benim partilim birisi yapsın, onun karşısına gidip dikilmeyen Ekrem İmamoğlu namerttir. İster adı CHP'li olsun, ister başka bir şey.

İlgili Haberler

Esra Erol’da kız çocuğuna istismar skandalı! Detaylarını öğrenince çileden çıktı
İsmailağa’da yeni skandal iddia! Müftü aracında kadınla çıplak yakalandı
Narin Güran cinayetinde ‘teklif’ detayı! Güvenlik görevlisi itiraf etti

Gündem Haberleri