İşitme engelli genç kıza dehşeti yaşatmış! 9 aydır kayıp olarak aranıyordu

Antalya’da 9 aydır kayıp olarak aranan işitme engelli genç kızın kemikleri toprağa gömülü halde bulundu.

2022'de Batman'da yaşayan 24 yaşındaki işitme engelli Nihal Babayiğit, kendisi gibi işitme engeli olan Mehmet Basık ile sosyal medyadan tanışmış, genç kız kısa bir süre sonra ortadan kaybolmuştu.

2 ay sonra iki gencin dini nikah kıydığı öğrenilmişti. 15 gün sonra bebeğini Batman'da bırakıp, Serik'teki ailesinin yanına dönmüştü.

Genç kız dini nikah yaptığı Mehmet Basık ile buluşması sonrası sırra kalem basmıştı. Genç kız her yerde aranırken, Mehmet Basık'ın tanıdığı olduğu öğrenilen kişiler kızın dayısına ulaştı.

BOYNUNDA KAN İZLERİ, YERE YATIYORDU

Basık'ın cep telefonuyla görüntülü görüşme yaptığı kişiye, Babayiğit'in boynunda kan izleri ve yerde hareketsiz yatar haldeki fotoğrafını paylaştığı ortaya çıktı.

Aile, bu video ve fotoğraflar üzerine Nihal Babayiğit'in hayatından endişe ettiklerini belirterek, polise başvurdu. Mehmet Basık, tutuklandı.

KEMİKLER KAYIP GENÇ KIZIN ÇIKTI

Basık'ın yer göstermesiyle Serik-Belek kara yolundaki ağaçlık bir alanda yapılan aramada, Nihal Babayiğit'e ait olduğu tespit edilen kemik parçaları bulundu.

Baba Vedat Babayiğit, “Allah'a şükür kızımın yeri belli oldu. Artık gelip duamızı yapacağız. 1 seneyi geçkindir çocuğum rezil oldu. 7- 8 ay kayıptı. Arandı, bulundu. Yeri, yurdu artık belli” dedi.

Gündem Haberleri