İstanbul’da 7’den 70’e herkese ücretsiz oldu: Dört gözle bekleniyordu

İstanbul'da yaşayan herkes için güzel haber Metro İstanbul'dan geldi. Bu hizmetten yararlanmak isteyen herkes ücretsiz olarak faydalanabilecek. İşte tüm detaylar...

Metro İstanbul, İstanbul'da yaşayan tüm vatandaşları ilgilendiren bir açıklama yaptı. Yaz tatili süresince devam edecek olan yaz okulu için online kayıt başvuruları resmen başladı. Başvuran öğrenciler çeşitli gruplara ayrılarak yaz tatilinde birçok hizmetten ücretsiz yararlanabilecek. Başvurular, başvuru sırasına göre değerlendirilecek.

YAZ BOYU DEVAM EDECEK

İstanbul'da yaz tatili boyunca sürecek yaz okulu için online kayıtlar başladı. Öğrenciler, tercihlerine göre gruplara ayrılacak ve ilk başvuranlar, öncelikli olarak ücretsiz hizmetlerden faydalanabilecek.

SON KAYIT TARİHİ BELLİ OLDU

Metro İstanbul, yaz okulu için online kayıtların başladığını duyurdu. 1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerle çocuklar birçok ücretsiz programa katılabilecek. Bu programlar, öğrencilerin eğlenceli etkinliklerle sosyalleşmesi ve ilgi alanlarında kendilerini geliştirmesi amacıyla düzenleniyor.

HANGİ ALANLARDA PROGRAMLAR AÇILACAK?

Metro İstanbul, çocuk programı kapsamında Robotik Kodlama, Alkido, Bilim Deney Atölyesi, Atletizm, Karikatür Çizimi, Origami, M-Çiftçi, Metro İstanbul Çocuk Korosu, Metro Öğreniyorum, Geri Dönüşüm Atölyesi, Yangın Bilinçlendirme Eğitimi, Badminton, Voleybol Eğitimi, Bilim Otobüsü, Çocuk Hakları Eğitimi, Basketbol Eğitimi ve Robot Yapımı teknikleri gibi alanlarda ücretsiz hizmet sunacak.

ANNE VE BABALAR UNUTULMADI

Çocukların aileleri için de Ebeveyn Programı hazırlandı. Bu program kapsamında Toprak Saksı Atölyesi, Yangın Bilinçlendirme Eğitimi, Ebru Atölyesi, Yüz Yogası ve çeşitli seminerler yer alacak.

KAYIT DETAYLARI

Metro İstanbul, "Yaz Okulu online kayıtlarımız bugün itibarıyla başladı. 1 Temmuz-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında eğlenceli etkinlikler, etkileşimli öğrenme ve unutulmaz anılarla dolu bir deneyim öğrencilerimizi bekliyor" açıklamasında bulundu. Yaz okulu kayıtları için öncelikle internet üzerinden ön kayıt yapılması, ardından 25 Haziran itibarıyla Esenler Yerleşkesi'nde ıslak imzalı belgeler teslim edilerek kayıt işlemlerinin tamamlanması gerekiyor. Başvurular, başvuru sırasına göre değerlendirilecek.

İlgili Haberler

SSK Bağkur memur emeklisi ve memurlar… Zamlı maaş takvimi ortaya çıktı
Kiralara rekor zamlar kapıda
Bir aylık konaklama 5 bin lira! Ücreti duyan akın akın geliyor

Ekonomi Haberleri