İstanbul'da eski askerden polise saldırı: 1 ölü

Üsküdar'da emekli asker ve oğlu, tartışma yaşadığı polise çekiç ve silahla saldırmak istedi. Polis ise saldırganlara karşılık verdi, elinde silah bulunan emekli askerin oğlunu vurdu. Olayda polise silah çeken emekli askerin oğlunun hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde sabah saatlerinde emekli asker ve oğlunun, polisle tartışma yaşadığı iddia edildi.

Ekol TV'nin aktardığına göre; emekli asker çekiçle polise saldırmak istedi. Oğlu ise belindeki silahı çıkartıp polise doğrulttu.

Polis saldırganlara karşılık verdi, elinde silah bulunan emekli askerin oğlu vurularak etkisiz hale getirildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Olayda polise silah çeken emekli askerin oğlunun hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili yapılan ilk açıklamada, "2 şüpheli şahıs tarafından olay yerinde görevli bir polis memuruna Y.T.O. isimli şüpheli tarafından çekiçle saldırıda bulunulmuştur. Polis memurunun saldırı sonucu kafasından yaralanması ve şüphelilerden K.O.’nun silah çıkarması ve araç kapısını açarak silahla ateş etmesi üzerine görevli diğer polis memuru tarafından saldırıyı men etmek için ateş açılmış, açılan ateş sonucunda Y.T.O. ve K.O. isimli şüpheli şahıslar yaralanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Gündem Haberleri