İYİ Parti’de bir istifa daha! Veda ederken fırtına gibi esti

İYİ Parti’nin ağır toplarından Göker Gözütok, parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından istifa merkezi olan İYİ Parti’de bir kişi daha istifasını sundu. Seçimlerde İYİ Parti’den Talas Belediye Başkan Adayı olan Göker Gözütok, İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

“İNANMADIĞIM YOLDA YÜRÜMEM”

Sosyal medya hesabı X üzerinden bir paylaşım yapan Gözütok “İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Kendi nefsimi milletin çıkarlarının önüne koymam. İnanmadığım yolda yürümem. Muhalefeti yapıyormuş gibi yapmam” ifadelerini kullandı.

Yakın zamanda İYİ Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyeleri toplu istifalarını duyurmuştu. Yine partinin önemli isimlerinden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale istifa etmişti. İYİ Parti'nin meclisteki koltuk sayısı 30'a düşmüştü.

GÖKER GÖZÜTOK KİMDİR?

1980 yılında Kayseri’nin Sarız ilçesinde doğan Göker Gözütok, ilk ve orta öğrenimini Kayseri’de tamamladıktan sonra, 2005 yılında Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Askerlik hizmetini yedek subay olarak yerine getiren Gözütok, 2008 yılında kendi inşaat firmasını kurarak, kamu kurumları, kuruluşlar ve özel sektörde inşaat, proje ve taahhüt hizmetleri sundu.

Gözütok, 2022-2024 yılları arasında Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneği'nin (KAYMÜDER) kurucu başkanlığı görevini üstlendi. Bu görevinden ayrılarak Talas Belediye Başkan adaylığına başvuran Gözütok, ileri derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

İlgili Haberler

Narin cinayetinde yenge organizasyonu! Aynı gün içinde iki kere...
Mersin’deki dehşette acı detaylar! Çöp konteynerinde ölü bebek bulunmuştu
Mansur Yavaş resti çekti! İmamoğlu ve istifa orucunu bozdu

Gündem Haberleri