İYİ Parti’de deprem! Belediye başkanı istifa etti

Yerel seçimlerin ardından istifa depreminin yaşandığı İYİ Parti’de bir isim daha istifa ettiğini duyurdu.

İstifalarla gündemden düşmeyen İYİ Parti’de bir istifa daha yaşandı. Yedisu ilçesinde İYİ Parti’den belediye başkanı seçilen Sedat Uçar, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Yazılı açıklama yapan Uçar, partisinin genel merkezi ve milletvekillerinden destek görmediğini vurguladı.

“BAĞIMSIZ DEVAM EDECEĞİM”

Uçar, şöyle sitem etti: Seçildiğim tarihten bugüne kadar Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa ve Bingöl il teşkilatı dışında, İYİ Parti’nin herhangi bir biriminde destek görmedim. Büyük bir başarı göstererek göreve başladığım ve devam ettirdiğim süreçte parti üst düzey yetkililerinden ve İYİ Parti milletvekillerinden herhangi bir destek görmedik, gerek belediyemizi ve gerekse ilçe halkımızı ziyaret edip sorunlarımızı dinlemediler. İlçe halkımızın bu konudaki talepleri ve bireysel olarak benim gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti’den istifa ederek Yedisu ilçe halkına daha iyi hizmet vermek amacıyla bağımsız olarak başkanlık görevime devam edeceğim.

TOPLU İSTİFALAR SIRALANMIŞTI

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin ayrılığından sonra toplu istifa haberleri gelmişti. İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi ve 41 kişi partiden istifa ettiğini duyurmuştu.

Gündem Haberleri