Kapalıçarşı'daki sandviçin ardından tostu da cep yakıyor! Tost yemek de artık lüks oldu

Kapalıçarşı'nın ünlü sandviçinin ardından, tırnak pide arası özel tostu da, hem yüksek fiyatıyla hem de içerisindeki malzemeleriyle dikkat çekti.

Sosyal medyada paylaşılan bir gönderide, Kapalıçarşı'nın ünlü tostçusunun tırnak pideyle hazırladığı bu özel tost, fiyatı ve içeriğindeki malzemeleriyle gündem oldu.

TOSTUN FİYATI CEP YAKIYOR

Kapalıçarşı'yı ziyaret edenlerin sıklıkla tercih ettiği bu tostun fiyatı cep yakıyor. Fenomen ismin tostunun ücreti ise tam 500 TL.

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşımda Kapalıçarşı'nın fenomen tostçusunun tırnak pideden yaptığı tostu gündem yarattı. Dil ve kaşar peynirden oluşan tostun fiyatı 500 TL.

Tostun yapım aşamasının kaydedildiği videoya ise, "Bu tost isteğimiz doğrultusunda özel olarak hazırlanmıştır, içerisinde bol dil ve kaşar vardır" notu düşüldü.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü tostun yüksek fiyatına tepki gösterdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bu tostu yiyeceğime 500 TL'yi yerim" derken, başka bir kullanıcıda "Bedava versen yemem" yorumunda bulundu.

Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Maliyeti 50 TL" yorumunda bulundu. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bunun ne özelliği var aynısı evde yapıyorum 50 TL" dedi.

3 DİLİM KAŞAR, 4 DİLİM SALAM FİYATIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Kapalıçarşı'nın ünlü dükkanlarından birinde satılan ve kapısında uzun kuyruklar oluşan bir sandviçin fiyatı ve içeriği de sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Son zamanlarda her şeye gelen zamlar vatandaşın sırtını bükerken, İstanbul'un Kapalıçarşı'sında 400 liraya satılan sandviç fiyatı dudak uçuklatmıştı.

İlgili Haberler

Timur Cihantimur tuvalet temizleyip ot yoluyor. Cezaevindeki ilk görüntüsü ortaya çıktı

Gündem Haberleri