Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok gizli CHP planı sızdı. Özel ve İmamoğlu için harekete geçti

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, planı sızdırıldı.

tv100 ekranlarında, Başak Şengül ile Doğru Yorum programına siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, CHP 26. Dönem Milletvekili, Devlet eski Bakanı Mehmet Sevigen, Dijital İletişim Araştırmacısı Prof. Dr. Ali Murat Kırık, konuk oldu.

Nur Tuğba Aktay, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, parti tabanı ve delegelerden gelen talepler doğrultusunda genel başkanlık için yeniden çalışmalara başladığını belirtti.

Aktay, Kılıçdaroğlu'nun bu adımının, parti içindeki dengeleri ve gelecekteki siyasi stratejileri etkileyeceğini vurguladı.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU ÇALIŞMALARA BAŞLADI”

Aktay, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkanlık için çalışmalara başladığını belirtti. Aktay, şu ifadeleri kullandı:

"Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekibiyle beraber CHP’deki kendi heyetinde, parti tabanında, delegeler nezdinde bir talep ve istek olduğu doğrultusunda bilgi geldi. Bu anlamda Kılıçdaroğlu genel başkanlığı adına çalışmalara başladı. Özgür Özel'in de bu durumdan haberdar olduğu, bu sıkışmışlıktan dolayı farklı farklı, plansız, programsız çıkışlar ve açıklamalar yapmasının bu sıkışmışlığının yansıması."

GÖREVİ DEVRETMİŞTİ

13 yıl boyunca CHP Genel Başkanlığı görevini üstlenen Kemal Kılıçdaroğlu, 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen Kurultay'da 812 oy alan Özgür Özel'e görevi devretmişti.

Politika Haberleri